Reklama

Reklama

Carlton, Pensylvánie 1903 – děti pracující v hlubinném dole jsou při závalu zaživa pohřbeny. Ovdovělá Karen spolu se svými dcerami se přestěhují do téhož města a brzy se dozvídají jeho tragickou historii. Ale zločiny minulosti se znovu vracejí v podobě dětí (zombies) a jejich ďábelsky krvavé pomsty – pronásledují, zabíjí a požírají své oběti. Karen a její dcery musí s pomocí souseda přežít, aby byl utišen hlad zombies po vlastní spáse. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (97)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná duchařina, která má se zombie prach málo společného (kromě názvu). Už jen tohle samo o sobě mě rozčarovalo, neboť jsem se těšil na apokalypsu a velký přísun krve, ale co naplat..., zpátky k filmu. Nemusím, když v hlavních rolích jsou děti a ani zde tomu není jinak. Snaží se vypadat děsivě jenže účinek se nějak míjí. Prostředí starého domu a mlhavých lesů není také nic originálního, ale relativně dobře funguje. Když to shrnu nebyla to úplná ztráta času, ale nikdy víc to vidět už nechci. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Wicked Little Things není až tak ubohoučký, jak ho mnozí vidí. Zchátralý dům, potemnělé lesy a mlžný opar napomáhají navodit tísnivý pocit a mrazivé tetelení, alespoň zpočátku. Postupem se tyto ingredience rozmělňují: příchodem nenasytných zombies ratolestí, které utnou slibně se rozvíjející záchvěvy téměř v zárodku. Přesto, holky Tunnyovic byly vcelku sympatické a podivínský Hanks bránil slečny s plným nasazením, tak proč jim hned nasolit neuvážený úder ponížení. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1913 došlo v Carltonovej bani neďaleko mesta Addytown v štáte Pennsylvania k závalu. Pri tomto banskom nešťastí prišlo o život i niekoľko malých detí, ktoré tam nelegálne pracovali. Zostali za živa pochované v útobách zeme. Takmer po sto rokoch nepokojné duše mŕtvych detí ožívajú a vracajú sa ako "Zombies", aby pomstili svoju predčasnú, ukrutnú smrť. Začnú terorizovať mladú vdovu Karen a jej dve dcéry, ktoré sa presťahovali do tohto kraja. ** ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Dobrej napad v dobrym prostredi, ale hrozne uboze zpracovanej - hlavne ty mrnata s krumpacema se fakt nepovedly a vypadaj vic nez zombie na kompars z Olivera Twista. A ani s pribehem se nikdo moc neparal - fakt je nutny, aby z kazdyho zavalu vylejzali nejaky rozpadlici? Proste nic moc, hodne slaby dve hvezdy (hlavne za to, ze po delsi dobe zase nekdo nechal strilet do deti) a facka pro prekladatele a distributora za umyslne zavadejici nazev ()

petero 

všechny recenze uživatele

AFTER DARK HORRORFEST (Unrest, Reincarnation, The Gravedancers, The Hamiltons, Wicked Little Things, Dark Ride, Penny Dreadful, The Abandoned) Nudný horor s kopou klišé ktoré ku koncu výrazne štvú. Proste keď niekto uteká, môžete čakať že spadne a začne plakať že ďalej nemôže ísť, keď si niekto svieti baterkou tak mu začne dochádzať šťava a keď je treba zdrhnúť na aute buď je zapadnuté alebo nevie naskočiť motor. Navyše tentoraz má v rukách režisér (Forsaken, 8 MM 2) i príliš deravý scenár ktorému jeho sterilná réžia nijako nepomohla. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Sofii v Bulharsku a tamních filmových studiích New Boyana Film Studios. (Cheeker)

Reklama

Reklama