Reklama

Reklama

Nebezpečný cíl

  • USA Bangkok Dangerous (více)
Trailer 2

Remake úspěšného akčního dramatu bratrů Pangových z roku 1999. Život nájemného /nelítostného/ zabijáka Joa (Nicolas Cage) se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy je vyslán na kšeftík do Thajska, kde má za úkol zlikvidovat nepřátele bosse místního podsvětí Surata. Jako pomocníka si najímá známou firmu, pouličního kapsáře a výtržníka Konga (Shahkrit Yamnarn), kterého se hodlá na závěr zbavit. Zpočátku jde všechno bez problémů. Ale jen do chvíle, kdy se Joe, do té doby zapřísáhlý vlk samotář, nečekaně sblíží s mladou dívkou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (333)

Fr 

všechny recenze uživatele

Jmenuje se Joe a čeká ho poslední práce. V Bangkoku…. Cage s visáží asiata, pronášející 100x slyšená moudra ,,o řemesle“ nepůsobí vůbec důvěryhodně. A je to ještě horší, když v sobě začne probouzet city. A nejhorší to je, když přichází romantická chvilka u slona. U nikterak výjimečné akce (pár honiček, střílečka) stojí za povšimnutí snad jedině hudba. Možná by tenhle příběh mohl fungovat, kdyby tu nebyl Cage, vždyť originál (dle hodnocení) asi není úplná zrůdnost. PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * Co uvidíme (možná) příště? Bratři Pangovci se budou více věnovat zabijáckému pravidlu č.4: VĚDĚT, KDY VYPADNOUT! V hlavní roli N.Cage! A pošlou jej do filmového důchodu. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Originál jsem neviděl, ale s tímhle asi moc bratři Ping "Pang" Pongovci moc neprorazí. Niko Cage s dlouhými vlasy vypadá jako feťák, co hledá zlatou a do černé hodinku mu chybí vážně poslední kroky. Do téhle role se mi (ne)hodil asi jako růžová na metalový koncert. Je to takové poloprázdné, pro pozitivně smýšlející to je zase poloplné, ale tak nebo tak, dobrý výsledek se rozhodně nekoná. Nebavil jsem se, ale ani nenudil. ___ Mám slabost pro Prahu, hned v prvním záběru jsem ji poznal, tím pádem jedna hvězdička patří Praze, druhá mi, že jsem to naše krásné město hned poznal a ta třetí za tu hezkou tanečnici. Já to říkám pořád, ty asijský holky jsou i hezký, když chtějí :-) __ Né, teď vážně, Cage si měl vážně rozmyslet, jestli chce hrát ve filmech, nebo v prázdných slátaninách, ve kterých si skill nezlepší. Jeho nejlepší časy jsou sice dávno pryč, ale pokud se chce vrátit na piedestál, musí víc přemýšlet. ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý akčný film s mojim obľúbencom Nicholasom Cageom, ktorý patrí medzi jeho lepšie filmy. Má výborný príbeh o nájomnom vrahovi, ktorí sa po čase zmení kvôli priateľstvu a láske a je na moje prekvapenie aj mimoriadne dobre spracovaný. Akčných scén tu moc nie je a aj ked´ toho nepriniesli moc nového, tak som s nimi celkom spokojný. Po tejto stránke je najlepší koniec, kde Cage pozabíja desiatky protivníkov a je tu aj jedna perfektná scéna s granátom. Zatiaľ, čo skoro vo všetkých podobných filmoch sú akčné scény to najlepšie a zvyšok je skôr taká výplń medzi akciou, tak v tomto filme to tak nie je, pretože tu akčné scény nie sú až také skvelé, ale je tu mnoho výborných neakčných. Na moje prekvapenie sa mi tu veľmi páči romantická línia, kde Cage prejaví záujem o hluchonemú lekárničku, čo mi pripadá omnoho zaujímavejšie ako romantika v iných amerických filmoch. A zaujímavé je tu aj kamarátstvo s jeho pomocníkom. Veľmi ma tu prekvapila hudba, ktorá je nádherná. Platí to najmä o hudbe, ktorá podporuje scény, v ktorých sa hlavný hrdina venuje lekárničke, ale hlavne o prvej návšteve Carribbean Bangkok klubu, čo je pre mńa aj najlepšia scéna z celého filmu. Nestotožńujem sa s názorom, že Cage v súčasnosti točí slabé filmy a tak ma neodradilo ani relatívne nízke hodnotenie tohto filmu a opäť nie som sklamaný. Očakával som niečo iné, ale v tomto prípade som ešte spokojnejší. Objektívna kvalita filmu- 75%, film sa páči mne na 78%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Oproti predchádzajúcim Nicolasovým filmom napriek štandardnému scenáru, ktorý sme už toľkokrát videli, vlastne fajn film za 40 miliónov. Dokonca som mal pocit, že pod režijnou taktovkou bratov Pangovcov (tento film je remakom ich vlastného, o 9 rokov staršieho SNIPERA Z BANGKOKU) podáva niečo, čo sa podobá na herecký výkon. To je obrovský posun oproti jeho predchádzajúcim produkciám, po ktorých sa prepol pomaly až do módu Steven Seagal. Paradoxne ma viac, ako hŕstka priemerných akčných scén (sorry, ale nedostala ma ani amputovaná ruka), zaujala poetická atmosféra nočného, hektického, dusného Bangkoku. A rodiaci sa vzťah medzi nájomným vrahom (nebojte sa, zabíja len zlých ľudí) a hluchonemou dievčinou. Takže síce podpriemerný milostný akčný buddy triler, ale na rozdiel od predchádzajúcich snímok, v ktorých Cage hral, sa mi z neho aspoň nechcelo robiť si srandu. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Brian Tyler: 1. Bangkok Dangerous ,2. Assassin ,3. Bangkok Dangerous Main Title ,4. Fon's Theme ,5. The Pupil ,6. Bangkok Reflections ,7. Runner ,8. Pursuit ,9. Underground Temple ,10. Prague ,11. Silent Retribution ,12. Explosive Device ,13. Gangland Grenade ,14. The Hitman ,15. Elephant ,16. Rain ,17. Scoping Out The Hit ,18. Second Thoughts ,19. Pool Assassination ,20. What I Do ,21. Hide And Seek ,22. Floating Market ,23. River Chase ,24. The Performance ,25. Bangkok Downtown ,26. Knife Test ,27. Fire ,28. The Meeting ,29. The Compound Shootout ,30. Yearning ,31. Fate , ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Snímek bratrů Pangových je remakem jejich vlastního filmu s názvem Sniper z Bangkoku (Bangkok Dangerous, 1999). Tam byl však hlavním hrdinou hluchoněmý mladý Thajec. (hippyman)
  • Film se natáčel také v Praze. (S.U.E.S.)

Související novinky

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama