Reklama

Reklama

Samatha cestuje se svými zhulenými přáteli na festival lásky, rock and rollový koncert v lesích. Cestou jsou napadeni místními burany, ale podaří se jim ujet. Netuší ovšem, že se v lese skrývá pomatený šílenec v masce Ronalda Reagana. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Klay 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, zoufalá režie, skvělý Thomas Jane a spousta zbytečných halucinačních záběrů, které 1) nejsou dost ujeté 2) nudí. Pár vtipů (prase George W) a dobrých hlášek to přeci jenom vytahuje na 3*, ale když Arquette už nikdy nic nenatočí, vadit mi to nebude. EDIT: po dalším shlédnutí musím tu slabou třetí hvězdu ubrat. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je to jen hrozná realita lidského utrpení.......... Útok motorovou pilou na začátku filmu je brutální. Než se však děj pořádně rozjede sálá z toho celkem nuda, plná bezduchých dialogů. Prostě realita drog. CITÁT - Drogy ničí tenhle stát.......... Film nese původní název The Tripper, což má pramálo společného z českým názvem Řezník. Vzhledem k přítomnosti velkých dávek drog, sexu a chlastu, bych spíš přivítal název Na tripu. CITÁT - Když se klepe dodávka, nechoď koukat na ptáka.......... Celkem je to otřesný film, asi třicet komparzistů se tu snaží dělat chaotické davové scény, o dialogu už jsem psal a hudba, to je darmo mluvit (psát). V některých částech je celkem slušná kamera, ale to je tak vše. Obyčejná nemastná vyvražďovačřka na pozadí Festivalu lásky. CITÁT - Když neodjedete, tak zemřete.......... Vrah v masce Ronalda Reagana se nestane mým oblíbencem. Zlatý Mayers. CITÁT - Ale já jsem republikán.......... Jako celek je ten film blbost. Nezáživná nuda, která má nevyužitý potenciál. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Krev hipíků poteče proudem. Jak řekl, tak i splnil. Další slasher, který se může pyšnit skvělým, charismatickým zabijákem, krví oranžovější než segedín od tatínka a vyhulenými hipíky, co by vykouřili i rohlík. Některé scény mě neskutečně pobavily a já si film s vypnutým mozkem dostatečně užil.. Není to nic převratného, ale jako hororová komedie na nedělní večer je ideální. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

David Arquette je tragéd. Namísto, aby se svým režisérským debutem snažil co nejvíce odprostit od béčkových, až céčkových sraček, kterých natočil spoustu, vyplodí Řezníka, který se s jeho hereckými položkami může směle měřit. Parta hipíků je velice nesympatická, tedy až na Jasona Mewese, jehož postava je také víceméně k ničemu, ovšem při pohledu na něj si vzpomenete na Jaye ze Smithovek a hned je líp. Jediným charakterem, který je použitelný a dokonce i sympatický je šerif Thomase Janea, který filmu jednoznačně kraluje. Za celý, velice průměrně natočený snímek jsem zaznamenal jen jeden režisérský nápad, který by z průměrnosti celku vybočoval. Nevím, co tímto dílem chtěl Arquette říci, nebo proč něco takového vůbec napsal, ovšem myslím, že tímto si svojí započatou režisérskou kariéru zároveň zakončil. Řezník není dobrý jako seriózní horor, jako komedie se také neuplatní a bohužel to není zas tak velká tragédie, abyste se mohli smát její hlouposti, Zkrátka nepoužitelné. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Všichni jsou tak nesympatický, že jim smrt přeju už v prvních minutách a modlím se, že nastoupí nějaká silná čtyřka, která tomu tupounovy se sekyrou natrhne koule. Bohužel se tak nestane a tak koukáme, jak tyhle chcanky držej pohromadě jen silou vůle. Od Arquetteho bych čekal (coby hlavního hrdiny "Vřískotu") něco solidnějšího a né tuhle vyhulenou prázdnou schránku! 10% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • LSD aneb kyselina lysergová byla poprvé syntetizována v roce 1938 Albertem Hofmannem ze švýcarské firmy Sandoz. Její ohromující účinky však objevil až 16.dubna 1943, když se mu omylem dostala do úst, což vedlo k prvnímu LSD tripu v historii, který u šokovaného Hofmanna začal při jeho cestě domů na kole, podle čehož se tomuto dni říká The Bicycle Day. (formelin)
  • Během natáčení často pršelo, ovšem v jediný den, kdy se měla natáčet scéna s deštěm, ani nekáplo. (Holina)
  • Americká zástava, ktorú možno vidieť v jednej zo scén, je "staršej verzii", je na nej totiž len 48 hviezd. Používala sa do 4.7.1959. (beso74)

Reklama

Reklama