foto

Marsha Thomason

  • nar. 19.1.1976 (43 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Marsha Thomason se narodila 19.1.1976 v Manchesteru v Anglii, kde také vyrůstala. Její láska k herectví začala po zhlédnutí muzikálu Bugsy Malone. Ve dvanácti letech vstoupila do divadla Oldham Theatre Workshop, kde hrála v četných jevištních hrách. Její koníček jí pomohl k první "profesionální" roli televize BBC s názvem "The 8:15 from Manchester". U této televize ještě dále účinkovala v populární show Pie in the sky. Podařilo se jí úspěšně absolvovat střední školu s výbornými známkami a poté nastoupila na Manchester Metropolitan University.

Při studiu se objevila v televizním filmu Prime Suspect 5: Errors of Judgment (1996), kde hrála vedle anglické ikony Hellen Mirren. Ve dvaceti letech se přestěhovala do Notting Hillu, kde hrála v seriálu Playing the Field (1998) opilou a fetující fotbalistku. Přitom se objevila v druhém seriálu Where the Heart Is (1997), kde po tři roky účinkovala. V roce 1999 si zahrála v trochu známější show Love in the 21st Century, ale až v londýnském West Endu konečně prorazila do světa - a to v divadelní hře Breath Boom.

Ve filmu se prvně ukázala v roce 2002, konkrétně v Long Time Dead (2002), kde si zahrála s Lukem Haasem a Alecem Newmanem. Její kariéra ale zamířila do Ameriky, v roce 2001 si zahrála s Martinem Lawrencem v komedii Černý Rytíř (2001). Herečka se objevuje i v známém seriálu Ztraceni, kde ztvárnila postavu Naomi Dorrit. V roce 2002 získala cenu BFM za hlavní roli.

Jan "Pumiiix" Hrubý

Herecká filmografie

Filmy

2009 Do hlubiny 2
2008 Mesiáš (TV film)
2007 LA blues
2006 Caffeine
Tug of War
Řezník
2005 The Nickel Children
2004 3 muži a 3 nemluvňata
2003 Strašidelný dům
2002 Duch ohně
Pure
2001 Černý rytíř
1996 Drzé holky (TV film)
Hlavní podezřelý: Chybné úsudky (TV film)
1994 Priest
1993 Safe (TV film)

TV seriály

2018 The Good Doctor (TV seriál)
She (S01E14)
Tým SEAL (TV seriál)
In Name Only (S01E17)
No Man's Land (S01E15)
Call Out (S01E14)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Joyride (S10E11)
Superhuman (S10E02)
Odplata (S09E22)
2017 The Good Doctor (TV seriál)
Intangibles (S01E09)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Smrt klauna (S09E02)
Staré triky (S08E16)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Lektor na roztrhání (S12E05)
2015 Safe House (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2014 Ve službách FBI (TV seriál)
Au Revoir (S06E06)
Whack-A-Mole (S06E05)
Vše je fér (S06E04)
další epizody (8)
2013 Ve službách FBI (TV seriál)
Mistrovský plán (S05E05)
Poslední sledovačka (S05E03)
Z bláta do louže (S05E02)
další epizody (10)
2012 Ve službách FBI (TV seriál)
Vlastní zájmy (S04E10)
Natvrdo (S04E09)
Dávná minulost (S04E08)
další epizody (16)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A Johnny a Cash (S01E09)
A křeččí kultura (S01E08)
Ve službách FBI (TV seriál)
Odpočítávání (S03E10)
Jak na překupníky (S03E09)
Jako ty (S03E08)
další epizody (17)
2010 Ve službách FBI (TV seriál)
Na ráně (S02E09)
Kariérista (S02E08)
Vězňovo dilema (S02E07)
další epizody (10)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ztraceni (TV seriál)
Někdo to rád ledové (S05E13)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Firma na zázraky (S02E03)
Ztraceni (TV seriál)
Seznamte se s Kevinem Johnsonem (S04E08)
Ekonom (S04E03)
Nikdo nepřežil (S04E02)
další epizody (4)
2007 Ztraceni (TV seriál)
Za zrcadlem (S03E22)
Největší hity (S03E21)
Muž za oponou (S03E20)
další epizody (6)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Dvojice (S02E08)
Montecito Lancers (S02E07)
Jak si lidé hrají (S02E06)
další epizody (21)
2003 Burn It (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Pokerová tvář (S01E10)
Rok Tygra (S01E09)
Štěstí je žena (S01E08)
další epizody (10)
2001 Table 12 (TV seriál)
1999 Love in the 21st Century (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace