foto

Brad Hunt

  • nar. Moberly, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Billy Boy
2011 Tomorrow's End
2008 Každý má svůj sen
2006 Darwinovy ceny
Řezník
2005 Šťastná třináctka
2004 Slainesville Boys, The
Tanec při měsíci
2003 Reeseville
2002 Hartova válka
Past na rosomáka
2001 Cookers
Duch podsvětí
Kokain
Padre
1999 Clubland
Magnolia
1997 Snít mezi rybami
Tajný agent Jack T.
1996 Boss
Ed
1994 Post Cards from America
1993 Zaslepený (TV film)

TV seriály

2014 The Bridge (TV seriál)
Rakshasa (S02E09)
Goliath (S02E08)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Charlie neumí surfovat (S05E07)
2006 Po právu (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace