Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Damme se představuje v roli nečestného policajta Anthony Stowea, závislého na heroinu. S jeho povahou ho nikdo nemá příliš v lásce, včetně vlastní ženy. Jeho hlavním nepřítelem se stává Gabriel Callaghan - bývalý kolega, který se přidal k mafii. Při přestřelce je Anthony těžce zraněn a upadne do kómatu.Za několik měsíců se probere a je z něj jiný člověk. Rozhodne se dát staré věci do pořádku. Chce potrestat ty, kteří ho kvůli odhalení pravdy téměř zabili a osvobodit svoji unesenou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Naprostej a totální šok, jen jsem si tak plnil filmového bobříka odvahy a v rámci překonání strachu jsem si půjčil "nového Van Damma"a prásk, snímek mě dokonale uzemnil. Příběh na Van Damma je velmi kvalitní, má dokonce i slušnou atmosféru a kde oboje začne ujíždět, tam nám zase nabíhá skutečně svůdná akcička. Takže kdyby uměl Jean Claude trošičku hrát a nebo měl alespoň pořádné charisma, neváhal bych vysolit ještě jednu hvězdu. Od roku 1993 a filmu Živý terč jsem si myslel, že na další lepší snímek s belgickým roznožkou budu čekat až do smrti a hoplá rok 2007, já žiju a viděl jsem snímek, který se dá v klidu označit "to lepší z filmografie kopající Belgie" . ()

italka63 

všechny recenze uživatele

On má vlastně Segrestor pravdu, film obsahuje spoustu klišé, typu polda na drogách, polda gauner, skoromrtvý polda, podváděný polda, uzdravený polda a finále, které nekončí podle šablony. Jenže, já viděla Van Damma hrát. Viděla jsem omláceného poldu v rauši, jeho kruhy pod očima, jeho kulhající nohy i bolest z přiznání nevěry jeho ženy.Jeho děsy, které odnášejí šlapky, jeho pokoru. Neviděla jsem dvojité kopy, úžasné chvaty a ohebnost. Jen toho chlapa, co mi přišlo, že ví - a on ví - o čem je v životě řeč.To není málo. ()

Reklama

sportovec 

všechny recenze uživatele

Ukazuje se, že Jean Claud Van Damme je vlastně docela dobrý herec schopný slušného výkonu i v poměrně slušně založeném filmu, který zřetelně převyšuje standard tzv. béčkových nebo céčkových filmů. Je zajímavé pozorovat, že kvalita koprodukčního filmu roste se silným etickým akcentem, který dává dílu jasný mravní kompas. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Koukám na to a nestačím se divit, tohle je téměř čistokrevné drama s JCVD, coby napraveným záporně laděným poldou. Po několika nadějných náznacích se dá s konečnou platností říci, že je zpět. Jak zpět? Mnohem lepší, než býval! Film působí syrově, levně, ale je velmi dobře napsaný a zrežírovaný. K tomu ještě dobrá hudba. Já bych se ani nedivil, kdyby hodnocení zde ještě trochu stouplo. Tohle už není ten starý provařený béčkař, Jean-Claude začíná hrát a míří výš. Za mě zasloužených 80% = 4/5 ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Uz dlho som nevidel tak kvalitny film s Van Dammom. Kazdy, kto by si automaticky pomyslel, ze kazdy film s Van Dammom je somarina, by sa v tomto pripade mylil. Jean-Claude ako arogantny policajt, ktory sa neskor zmeni v dobraka sa tu pokusal o charakterovu ulohu a myslim si, ze snaha sa oplatila. Sice ho tento film medzi akcne hviezdy naspät nevyzdvihne, ale je tu aspon trosku nadej, ze by si mohol vyberat do buducnosti lepsie ulohy v kvalitnejsich filmoch... 07.07.2009 ___ Jean-Claude Van Damme - (Anthony Stowe) +++ Selina Giles - (Valerie Stowe) +++ Mark Dymond - (Mark Rossini) +++ Stephen Rea - (Gabriel Callaghan) +++ William Ash - (Serge) +++ Stephen Lord - (Jimmy Medina) +++ Hudba: Mark Sayfritz +++ ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková filmová scéna. (Rominator)
  • Většina scén se natáčela v Bulharsku, část poté v americkém New Orleans. Škola ve filmu je American College of Sofia. (TomikZlesa)
  • Film měl původně režírovat Ringo Lam, kvůli neshodám s producenty odmítl. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno