Reklama

Reklama

Úder 2

(festivalový název)
  • Indie Dhoom 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V pokačování veleúspěšného hitu stojí policisté Jai a Ali před těžkým úkolem. Pan A. – lupič a mistr mezi stratégy – hodlá v Bombaji ukrást diamant nevyčíslitelné hodnoty. Je možné mu v tom zabránit? Příběh nabitý akcí, napětím i tancem nás ve zběsilém tempu zavede až do Rio de Janeira. (Festival bollywoodského filmu)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Indové se prostě s nějakou logikou, posloupností příběhu či přírodními zákony neserou. Jako klasická dvojka je to nabubřelejší, přehnanější, vizuálně onanističtější, má to prdelky i prsíčka, jen tomu ale chybí trošku ty kouličky. Ale akční filmy už pro mě nikdy nebudou stejné, budou mi tam chybět ty tanečky. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

je to hrozná hovadina, ale já se neuvěřitelně bavil. Chvílema jsem měl pocit že sleduju mizery (místy naprosto toožné kamerové fígle), chvílema M:I, chvílema Hříšný tanec a chvílema matrix. všichni ve filmu jsou neuvěřitelně stylový a cool, hlášky jsou fakt vtipný, nechybí charizmatický padouch (no spíš něco jako robin hood), drsný polda, jeho přitroublý kolega a dvě opravdu velmi velmi sexy kočky (jedna zlodějka, druhá policajtka), takže nebejt v tom hudební čísla, budete si myslet, že je to další americký popcornový (a pořádně nadupaný) hit. Film který má 150 minut, minimální děj, je hravou směsicí různých žánrů a přesto ani vteřinu nenudí, si pět hvězdiček zaslouží ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

No délka filmu mě malem zabila, tohle prostě nejde jako, akční scény na vlaku s lodi a nebo bruslemi jsou tal přehnaně špatné a sehrané až to bolí, celý film tam serou svojí hudbu, budiž je to jejich film ale to se nedá vydržet no a jediné co stojí za pozornost je asi tanec jinak není nic v tomhle pomotaném filmu dobrého no po jedničce jsem myslel že to bude jiné což uvidíme co přinese trojka už teď mám obavy. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

(4x, včetně kina) Perfektní zábavný Bolly, který má v sobě vše, co od něj čekáte. Vynikající jako film pro začátečníky samotáře, i pro pokročilé skupiny, které dokáží ocenit hrátky s hollywoodskou komerční stylizací i báječně svěží soundtrack. Ústřední trio Abhishek Bachchan, Aishwarya Rai a Hrithik Roshan je stvořeno ze samých celuloidových polobohů, kteří svůj hvězdný třpyt rozhazují nikoli po hrstech, ale vylévají ho na vás přímo po galonech nekonečného guilty pleasure. První Dhoom ještě nebyl tak vymakaný, ale díky sexy Abrahamovi už také pokukoval po podobné jízdě. Klipy na jednotlivé hity jsou nezapomenutelné a nikdy jich nemám dost. Deewana Dil kahin kho jaye naa / Humse khata koi ho jaye naa nebo Dhoom machale jsou superb, ale málo platné, Aishwayřino sólo Crazy Kiya Re, to je absolutní blaho. Po dalších reprízách jen opakovaně kvituji s povděkem, že je to celé tak báječně vyvážené (zlodějka - parťačka / dvojitá agentka přichází na řadu až po úvodní hodině, která je věnovaná rodinným záležitostem dvojice policistů, ale zase s naprosto příznačnou hláškou: "I am so hot!" :)); a hledám si stále nové inspirační zdroje. Aneb komediální krimi jak ze staré školy, poučené mimo jiné také dobrodružstvími elegantního lupiče Arsène Lupina vklíněné do indické současnosti. V současné Indii lze patrně najít poučení celými dějinami filmu, z toho by si ty dříve vedoucí filmové země měli vzít příklad. Už aby byl hotový Dhoom 3. #festivalbollywoodskehofilmu ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Kýč jako hrom. Ale k sakru zábavný, takže předchozí koment musím totálně překopat a hodnocení zvýšit. Tušil jsem, že Dhoomu 2 v kině narostou křídla, ale že bude mít ještě v zadku něco jako tlumený turbopohon, to ani náhodou. Pořád je to hovadina, jenže kinosál ta audiovizuální masáž suverénně opanovala. Většinu kritiky musím vzít zpět. Taneční scény se mi najednou líbily všechny (pravda, jednu jsem využil na odskočení si na záchod), u situačních špeků jsem už nekroutil udiveně hlavou, ale spokojeně se pochechtával, indická hudba mi přišla ok a šašek Ali zažil přerod z těžce snesitelného trapáka na hlavní hvězdu snímku. Ne, před filmem jsem nehulil ganju. Zpomalené záběry opět rulujou a zkrátit by to chtělo jen trochu o několik hluchých míst. A ty holky, panebože, ty holky!!! Rusovlasá Monali z pláže, chci tě! :'( PS: Díky pořadatelům Festivalu bollywoodského filmu za nápadité a překvapivé osvěžení projekce. Holkám to slušelo a tancovaly moc pěkně :-) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení filmu zdržely záplavy, které postihly studio Yashe Raje. (NinadeL)

Reklama

Reklama