Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento příběh je plný děsu a hrůzy, kterou vídáte jen ve svých nejčernějších nočních můrách.
Pro muže, který si jako úkol dal najít další skvělou hororovou předlohu, je pouze otázkou času, než se stane novou obětí těchto děsivých knih. Newyorský literární agent David Lamont se přestěhuje do tří podlažního luxusního bytu na Manhattanu. Brzy po nastěhování začne dostávat fotografie z násilných zločinů, které byly nafoceny v jeho novém bytě. Tyto zneklidňující fotky jsou brzy doplněny o videokazetu, na které je zaznamenán každý Davidův pohyb. Den ode dne je David blíže nejděsivější noční můře, kterou tak intenzivně hledá v knižních předlohách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nebyť to v dubbingu, asi by som sa neodhodlal, a popravde, ani som sa nemusel. Vyslovene zle sa síce nato nepozerá, no od hororu s titulom "Patro smrti" očakávam rapídne viac ako nespavosť, obzeranie cez plece či chorobnú paranoju. Sumár: driemať som mohol aj pri Anne zo zeleného domu, nie horore, ktorý nemá čo ponúknuť. ()

Lichty 

všechny recenze uživatele

Postrašit, šokovat, zkusit napodobit Finchera... a odejít. Gideon Raff zvolil netradičně velmi rychlý styl s možná trochu zbytečnou závěrečnou vysvětlovačkou, ve kterém však napětí kupodivu funguje a atmosféra by se dala přímo krájet z obrazu. Scény na venkově dojem trochu pokazily, ale v DVD půjčovnách se stále jedná o lepší volbu pro každého milovníka thrilleru. ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

KATASTROFA - tak blbý film jsem už dlouho neviděl. Vedle thrilleru to ani nestálo. To se nedá zařadit ani do kategorie "KRIMI". Levný film, vše v jednom pokoji, neznámí 3-4 herci, prostě za málo peněz málo muziky. Dalo se to čekat, když jsem na obalu viděl společnost Intersonic. Od nich jsem totiž ještě neviděl žádný dobrý film. Já i sestra jsme byli filmem ZHNUSENI. Proto film nedoporučuji, to už jsou lepší Křehké vztahy na Primě. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Další film, který chtěl svým rozuzlením navodit "wtf saw atmosféru", ale bohužel se mu to moc nepovedlo. Začátek je dost nudný, postupem času se to sice rozjede a konečně se začne něco dít, ale přišlo mi, že herci neměli tolik schopností, aby film utáhli. Minimálně hlavní role mohla být obsazena někým více sympatickým. Nicméně na jedno zkouknutí to není úplně špatný film. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ach jo ... Celou dobu jsem si říkal počkej si ono to něják doppadne bude to určitě lepší , ale až jsem byl v polovině nebo dál nebylo to lepší žádný zvrat prostě nic . Nic co by mě zaujalo nebo zastrašilo sice na konci to bylo zajímavé , ale těch třicet sekund co to je oproti celé stopáži . No škoda mohl to být zajímavý film . ( 2.9.13/MAC ) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v New Yorku v USA. (rafix)

Reklama

Reklama