foto

Tina Benko

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mapplethorpe
2017 Největší showman
2016 Fair Market Value
2015 Iracionální muž
2013 (Ne)zadaní
Admission
Contest
2012 Avengers
2009 The Hungry Ghosts
2008 Lucky Days
2007 Holka na hlídání
Patro smrti
2006 Puccini pro začátečnice
2004 Rota K
2002 Dokonalá
2001 Final
1995 Nevítaná návštěva
1993 A potom přijde oheň (TV film)
1992 Vodní země

TV seriály

2018 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Meets an Old Friend! (S04E06)
2017 Mrtvý bod (TV seriál)
This Profound Legacy (S03E05)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Zúčtování (S04E09)
Špatná situace (S04E08)
Pronásledovaný (S04E07)
další epizody (7)
2016 Vinyl (TV seriál)
Šeptaná tajemství (E03)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Sesterské město 2. část (S02E12)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Frozen Foodie (S01E11)
Lovci zločinců (TV seriál)
Vina (S04E14)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Riziko povolání (S05E17)
Dobrá manželka (TV seriál)
Pohroma (S06E18)
2012 Vzpomínky (TV seriál)
The Man in the Woods (S01E22)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Father Dearest (S13E20)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Stará parta (S09E08)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
2006 Bratrství (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zahrada mrtvých (S02E01)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Payback (S01E01)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace