foto

Derek Cecil

  • nar. 5.1.1973 (47 let)
    Amarillo, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lidé zítřka
2017 Family Games
2013 Mutual Friends
Parker
2011 Café
Svobodní se závazky
2010 Tři dny ke svobodě
2009 Frank the Rat
Winter of Frozen Dreams
2008 Nové sčítání hlasů (TV film)
2007 Patro smrti
2005 Mall Cop
That Night
2002 Muži v černém 2
2000 Little Pieces
1995 Nevyslovená pravda (TV film)

TV seriály

2020 Outsider (TV seriál)
Must/Can't (E10)
Tigers and Bears (E09)
Foxhead (E08)
další epizody (8)
Černé pondělí (TV seriál)
So Antoine (S02E02)
2019 Černé pondělí (TV seriál)
7042 (S01E08)
2018 Domek z karet (TV seriál)
73. kapitola (S06E08)
72. kapitola (S06E07)
71. kapitola (S06E06)
další epizody (8)
2017 Domek z karet (TV seriál)
65. kapitola (S05E13)
64. kapitola (S05E12)
63. kapitola (S05E11)
další epizody (12)
2016 Domek z karet (TV seriál)
52. kapitola (S04E13)
51. kapitola (S04E12)
49. kapitola (S04E10)
další epizody (10)
2015 Domek z karet (TV seriál)
38. kapitola (S03E12)
37. kapitola (S03E11)
36. kapitola (S03E10)
další epizody (11)
2014 Banshee (TV seriál)
Malé ryby (S02E01)
Domek z karet (TV seriál)
26. kapitola (S02E13)
25. kapitola (S02E12)
24. kapitola (S02E11)
další epizody (9)
2013 Banshee (TV seriál)
Šílená posedlost (S01E10)
Mizerný šachista (S01E09)
Budeme žít věčně (S01E08)
další epizody (5)
2012 Treme (TV seriál)
Myslel jsem, že slyším Buddyho Boldena říkat... (S03E05)
Můj osel chce vodu (S03E03)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Golden Bird (S01E09)
Treme (TV seriál)
Můžu to vzít zpátky? (S02E08)
Čas karnevalu (S02E07)
Jako déšť (S02E06)
další epizody (5)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Sebevražda nebolí (S06E18)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vražda jako volba (S09E06)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Nehoda (S01E05)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
Pulling the Goalie (E04)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Stará historie (S01E02)
Puppy Love (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)
Vánoce na Upper East Side (S01E11)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Haeckel's Tale (S01E12)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
Age of Innocence (S16E04)
2002 Push, Nevada (TV seriál)
2001 Pasadena (TV seriál)
2000 Beat, The (TV seriál)
The $treet (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Taken (S02E08)

Dokumentární

2019 Netflix vs. the World - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky