Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tish a její známosti na jednu noc, Jen a její internetová láska, zamilovaný Priestly, který se bojí pozvat svou vysněnou dívku na rande, a Piper, hledající svou ztracenou dceru. To jsou lidé pracující v jednom malém bistru, které vlastní Trucker, starý hippie se svým tajemstvím. Romantický film, který dýchá přátelstvím a pohodou. (ZsuZska)

(více)

Recenze (65)

LaRhette 

všechny recenze uživatele

Pokud máte pocit, že ve vašem životě něco nefunguje, pusťte si tento film. Zde naopak nakonec funguje všechno. Myslím tím však pouze co se týká završení příběhu - tak neskutečný happyend poskládaný z navršených stereotypů se vidí málokdy. Na konci se dá všechno do pořádku, dohromady, proběhnou proměny z podivných lidí na průměrně americky krásné, odhalí se všechna tajemství, ale příběh tak jako tak skončí u idylického harmonického závěru. Je to pohádka. Směsice zajímavých nápadů i dialogů s vyčpělými, ochucená nevkusným hudebním doprovodem a ještě méně vkusnými malbami. Navrch nahá plážová svatba na koních. Chvíli pobízí člověka k okamžitému zničení obrazovky, pak ale nadhodí jiskru a sám ji zase utlumí. A tak pořád dokola... ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Pohodové drama, která Vás buď velmi zaujme nebo pouze prošumí. Mně se stalo to první :)). Z herců je tu jasně nejlepší Jensen Ackles, i když to bude spíš jeho výbornou postavou, která má hustou image a ještě k tomu nosí uplně perfektní trička (s tituly Předal jsem crack CIA, Zachraňte stromy snězte bobry:D). Dokonce jsem jednou byl v Santa Cruz, tak mě i prostředí filmu o něco víc ovlivnilo :o). ()

Reklama

Cejny 

všechny recenze uživatele

Takové překvapení jsem nečekal. Je vidět, že z klasického námětu jde ještě pořád udělat nadprůměrně kvalitní film, ze kterého navíc srší síla a láska na všechny strany. Sympatičtí, neznámí herci, jejichž postavy a životní příběhy jsou naprosto odlišné, a z nichž každá dostala patřičný prostor, dělají tento film nadprůměrným. V neposlední řadě nesmím zapomenout na vhodně vybraný soundtrack a díky předzávěrečné scéně přidám hvězdu navíc. 85 % ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Krásně naivní snímek, kde je život jednoduchý, všichni se mají rádi, najdete si práci v prvním fast-foodu, kam vlezete, vaši spolupracovníci a šéf se ihned stanou vašimi nejlepšími přáteli a stejně tak se snadno dostanete do přízně muže s dítětem, kteří vás ihned po prvním pětiminutovém setkání vezmou jako učitelku kreslení a chůvu v jednom. Ta sladkost a naivita číší z každé scény a i když jsem chtěla dát aspoň 3 hvězdy za Jensena Acklese, jehož role nemá chybu (co se týče hlášek, nápisů na tričkách a stylu), tak nakonec musím jít o hvězdu níž už jen proto, že se tohoto musel ke konci vzdát a ztratit tak vlastně svou identitu jen kvůli holce. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Čemu že dá Míša 5? No čemu že dá Míša 5? Tomuhle dá Míša 5. A kdyby mohl, dal by mnohem víc. Přesně kvůli takovému pocitu se dívám na filmy. Ten pocit naplnění, já už od začátku věděl, že dám 5. Až tak mě to zaujalo. Postavy jsem hltal, přál jsem si, aby film nikdy neskončil. Nic tomu nechybělo, bylo to vtipné, poutavé, překvapující a možná až moc romantické. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Díky tomuto filmu se seznámili Jensen Ackles a Danneel Harris, kterým se již narodila dcera Justice "JJ" Ackles. (Vala)
  • Film byl natočen za pouhé 3 týdny. (Vala)
  • Jensen Ackles a Danneel Harris se v roce 2010 zasnoubili. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama