Reklama

Reklama

Terkel má problém

Trailer 2

Obsahy(1)

Pozor – tento film není pro děti!!! Bláznivá komedie o tajné lásce, ”psychovrahovi”, železných tyčích, kanapi a přátelství na zkoušku. Terkel je žákem základní školy. Trochu slaboch, ale jinak ok. Terkel nemá snadný život. Jeho psychopatický strýc Stewart právě napadl dva ostré hochy z Terkelovy třídy, Nigela a Saki. A co uděláte, abyste odvedli jejich pozornost z myšlenek na pomstu? Začnete si dobírat ošklivé děvče z vaší třídy, Tlustou Doris.... Ale kdo by si pomyslel, že ona vyskočí z okna? Že začnete dostávat smrtelné výhrůžky, že nový učitel a milovník zvířat, Justin, nemá tak úplně čisté svědomí, jak by se čekalo, a že vlastně nic není, jak se zdá? Alespoň ne pro Terkela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (352)

Psema 

všechny recenze uživatele

Od filmu s ratingem od 15 let čekám víc než sled nadávek, kterých je za 1) málo, za 2) se opakují a za 3) nejsou vtipné. K tomu připočítám mizerný scénář, který by vystačil na jednu A5, zbytečně naaranžovaného vypravěče, neustále narušujícího strukturu filmu, a až na jedno sprosté, leč zábavné číslo, naprosto zoufale uloudanou režii, která délku prodlužuje na dvojnásobek. Dabing je sice vydařený, ale tohle vážně nezachrání ani Marek Eben se svým uhlazeným hlasem. ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Zábavný animák pro starší, který někoho pobaví a někoho bude k smrti nudit. Když přehlídnu to že film je plný chyb (pokud si teda učitel nedokáže za 3 vteřiny sundat, nasadit a znovu sundat baťoh a přitom ještě mluvit a sedat si na židli ;-)) a to že scénář je naprosto příšernej tak můžu říct že pokud máte špatnou náladu tak vám jí Terkel a jeho (ne)přítelé svýma hláškama zvednou. Víte přece jak dobře mokré dřevo přenáší sars ;-) ()

Reklama

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Fantastický nápad, já se bavil od začátku až do konce. Tolik barevných nápadů. Pro jednou tahle animace nevadí, protože dodává na důraz humoru v téhle komedii. Oceňuji hlavně to, že jsem se u mnoha scén skvěle pobavil. A je to jedna z komedií na které je možné koukat často a ne že po jednom shlédnutí pobaví, ale pak se na to nedá dívat. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Moje představa o humoru se diametrálně odlišuje od toho, co pod tímto pojmem zřejmě rozumějí tvůrci tohoto filmu. Sprostý a slangový slovník dětí už dnes nestačí. Příběh o šikaně kombinovaný s nejpřiblblejšími klišé vyvražďovaček také není zrovna cool nápad. A animace byla prostě divná – ale ne zajímavě divná jako třeba u South Parku nebo Distriktu. ()

Fevas odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem odejít na akci ke kamarádovi, bohužel jsem měla na krku dvě malé děti - sedmiletou Anežku a čtyřletého Matěje. Tak jsem je nechala, ať si vyberou film. Vybrali si tenhle. Řekla jsem si animák, to bude v pohodě, a odešla. Po dvaceti minutách jsem se musela vrátit, protože mi Anežka volala, že se malý bojí a zároveň mi stíhala pokládat otázky jako jsou "Co je to kurva?" a podobně. Dokážete si představit, jaké bylo potom vysvětlovat rodičům, že jsem jejich dětem omylem pustila takový film? Tak jsem se na to ze zvědavosti podívala sama a zjistila, že tohle je přesně typ humoru, kterým rozhodně netrpím. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (19)

  • Ukazatel na hlavní cestě vede do pekla. (HappySmile)
  • Když Gunar hází ve třídě míčkem po Terkelovi, tak žádný batoh na zádech nemá, ale ve chvilce, kdy je záběr na jeho záda, už batoh má a hned poté jej zase nemá. (Hannibal92)

Reklama

Reklama