Reklama

Reklama

Terkel má problém

Trailer 2

Obsahy(1)

Pozor – tento film není pro děti!!! Bláznivá komedie o tajné lásce, ”psychovrahovi”, železných tyčích, kanapi a přátelství na zkoušku. Terkel je žákem základní školy. Trochu slaboch, ale jinak ok. Terkel nemá snadný život. Jeho psychopatický strýc Stewart právě napadl dva ostré hochy z Terkelovy třídy, Nigela a Saki. A co uděláte, abyste odvedli jejich pozornost z myšlenek na pomstu? Začnete si dobírat ošklivé děvče z vaší třídy, Tlustou Doris.... Ale kdo by si pomyslel, že ona vyskočí z okna? Že začnete dostávat smrtelné výhrůžky, že nový učitel a milovník zvířat, Justin, nemá tak úplně čisté svědomí, jak by se čekalo, a že vlastně nic není, jak se zdá? Alespoň ne pro Terkela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (353)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne to nebylo tak vostry, jak jsem cekal, ale na druhou stranu se to precejen lisi od tradicnich animaku, kde se poucuje, tady zadna pointa ve stylu musime se mit radi a podobne neni. Trosku me tam rozciloval ten vlezlej vypravec, kuli nemu byl film zbytecne dlouhej, protoze i na tech 75 minut tu je dost slabej scenar. Nicmene animace je cool, vsechny postavy tu sou naprosty dementi, takze jsou vtipny, akorat Terkel mi lez na nervy, pac to byl takovej pochcanek. A nejvostrejsi je strejda a jeho hyper vostra pisnicka o tom, jak pomahal malymu klukovi. Celkove pisnicek tu je dost a jedna lepsi nez druha. Jinak sem tam tu kapka krve ucakne, sem tam tu je naka solidni hlaska a sem tam naka sprostarna, ne nic extra drsnyho, ale pobavi to. A zaverecna pointa byla sice predvidatelna, ale pobavila. Sice jsem se docela slusne bavil, ale na vic jak 3* to neni. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Vlastně moc nechápu, proč si čeští producenti dali tu práci s dabingem a distribucí tohoto filmu. Slabá animace by mi ani tak nevadila, ale problém je, že v 75 minutách je toho k zasmání opravdu málo. Film je sice úsměvný, ale ne vtipný. Hlavní pozornost tak na sebe paradoxně strhává mnou vždy zatracovaný dabing. A to by asi být nemělo. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení z Dánska. Potěšilo mě zejména to, že film je skutečně vtipný, a to docela dost. Terkelův strýc byl úžasný. Terkelův kamarád byl úžasný. Terkelův učitel byl úžasný. Jen samotný Terkel stál za hovno, což je docela škoda. Velké ocenění si zaslouží i skvostný český dabin, který film povyšuje na ještě vyšší úroveň. Krásné 3*. Nebudeme přehánět. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale příšerná animace. Po Kozím příběhu jsem myslel, že neuvidím blběji nakreslené hrdiny, ale uteklo pár hodin a laťka byla překonána. Co se příběhu týče, opět nemá cenu cokoli psát. Je jednoduchý, sprostý, nevhodný pro mladší patnácti let. První polovina filmu se strašně táhla do doby, než jedna z postav spáchá sebevraždu. Pak příběh nabere trochu tempa i něco málo z originality, ale ani to nestačí na výsledné průměrné hodnocení. Za začátek a první půlku bych dal jednu hvězdu. Za druhou polovinu hvězdy dvě. A samotný závěr balancuje na samotném pomezí tří až čtyř hvězdiček. Takže pokud chcete vidět nějaký kvalitní animák pro dospělé, raději sáhněte po South Park: Peklo na zemi, protože Terkel má problém ten, že je i přes svou délku 77 minut pořád zdlouhavý. 55% ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Pár nápadů se utápělo v podivný animaci, ubíjející nudě a hororových klišé. Děj je strašně rozvláčnej a po většinu času se v něm nic zajímavýho neděje. Navíc je strašně vykonstruovanej (taky vám lezl vypravěč na nervy?). No a hudební scény postrádaj nápad a rap (minimálně v dabovaný verzi) stojí za hovno. S hudebními vložkami z Distriktu ze stejnýho roku se to nedá srovnávat. Na Terkelovi je opravdu dobrej snad jen dabing Marka Ebena. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (19)

  • Založeno na stejnojmenném seriálu vysílaném v rádiu. (HappySmile)

Reklama

Reklama