Reklama

Reklama

Co byste dělali, kdyby se k vám nastěhovala matka a za žádnou cenu nechtěla odejít? Když devětadvacetiletý NOAH COOPER přichází o práci terapeuta, má pocit, že už ho nic horšího nemůže potkat. Pak ale přijíždí domů a v jeho už tak plném domově panuje ještě větší zmatek, protože se v něm usadila Noahova panovačná matka MARILYN a s ní smečka pěti psů. Legrace nastává ve chvíli, kdy se Noah snaží vypořádat s tlaky při hledání práce, se ženou, která zoufale touží po dítěti a co je nejhorší, s matkou, jež ho nechce přestat zahrnovat láskou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Silno pochybujem, že užívatelia, ktorí ohodnotili tento film štyrmi či piatimi hviezdami, vôbec túto komédiu videli. Je to totiž podpriemerné divadlo o priemernej malomeštiackej a ešte k tomu americkej rodinke a ich malomeštiackych a ešte k tomu amerických problémoch, ktoré stojí a padá na dialógoch a grimasách hlavných hrdinov. Liv Tyler je studená ako psí čumák a za zmienku stoja jedine rozhovory medzi Shepardom a jeho matkou ( Diane Keaton). Ostatné vyfučí z hlavy ako piatková opica. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V tomto komentáry budem trocha osobný. Inak sa mi nedá. Neznášam herečku Diane Keaton. Je to preplatená ochotníčka, namyslená primadona, nechutná stará baba... nemôžem ju ani cítit. Čím je staršia, tým je odpornejšia. Skazila každý film, v ktorom sa za posledné roky objavila. Jej herecký prejav ma privádza do zúrivosti. Antipatia, ktorú som si voči nej vypestoval, mi takmer ani nedovolila dopozerať tento film až do konca. Ono samo o sebe to nie je nijak zvlášť podarená komédia. A navyše keď som tam vkuse videl túto hnusnú, starú medúzu, tak som mal naozaj, čo robiť aby som pokračoval v sledovaní. No ale bola tam aspoň nádherná, vnadná Liv Tyler. Na tú sa dá pozerať vždy. A jedine kvôli nej tento titul nehodím do odpadu. * ()

Reklama

kubilov 

všechny recenze uživatele

Zvláštně otravná americká dramedie, která kvituje rodinné štěstí a spoustu trapných situací navrch. Když se k tomu přičte i zoufale nezajímavý hlavní představitel, nijak extra dobře to dopadnout nemohlo. Ukecaná Diane Keaton je místy až nesnesitelná, což bych byl nikdy neřekl, a Liv Tyler zase nemá moc co předvést, i když pár scén se přeci jenom najde. ()

Merkin odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl první den konce mého života. Vulgární, hloupé, zbytečné a zcela ve stylu amerického způsobu udělat z diváka nesvéprávnou bytost přihlížející naprosto nenormálnímu rodinnému stavu, ačkoliv se někomu může zdát běžným a vtipným. Diana Keaton upadla až na dno(kde bych ji nečekala), Liv Tyler se ani k ničemu jinému nehodí a Dax Shepard sám vypadá jako vypatlaný idiot, takže sem dokonale zapadá. Jedinou smysluplnou větu prohodila babička a naoko dementní, přitom alespoň za svými činy si stojící kamarád spisovatel. Kéž víc takových věcí na plátno nepřijde. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Hlavní zápletka vcelku ohranná, ta řekněme vedlejší mohla být o něco zajímavější, ale bohužel nebyla, a navíc v ní byla angažovaná Diane Keaton, takže nic. Docela ušly herecké výkony hlavní dvojce, Daxe a Liv. Bohužel, Diane Keaton naopak svým klasickým přehráváním jako obvykle sráží film o několik pater níž. Stejně tak jako místy trapný, až fekální humor (pro představu stačí se podívat do galerie na 5. fotku) a rádoby srdcervoucí scénky a vyznání, která jsou tak nehorázně trapná, až mi z toho bylo nazvracení. Já vím, že to zní jako klišé, i já jsem to za klišé považoval, ale tentokrát, vůbec poprvé, jsem to zažil. Jediné, co opravdu potěší, je Liv Tyler se svými "snaživými oblečky"...nebudu víc prozrazovat :-D Suma sumárum, na zaplácnutí unaveného pondělního večera to víceméně stačilo. Musím však říct, že Nova udělala moudré rozhodnutí, když to nenasadila o víkendu. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 16. ledna do 21. února 2007 v Kalifornii (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama