Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarda Kuchař přenechává na léto svůj pražský byt asijským běžencům a odjíždí k jezeru Andělský Hronov, kde vlastní bufet Tropicana. Jeho jediným zaměstnancem je místní prosťáček Kamil. Ostatně u jezera není ani noha a jedinými návštěvníky jsou zdejší zemědělci, traktoristi Jirka a Péťa, a také sklerotický stařík Zachariáš. Jarda má nevyřízené účty s rybářem Vrtílkem, jemuž přejel před dvěma roky psa. Nyní má Vrtílek psa nového a toho bezostyšně posílá na Jardu i Kamila. Pak s pobavením sleduje, jak si ti dva lížou rány. Výměna invektiv z jednoho břehu jezera na druhý je každodenní záležitostí... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (505)

Spooner 

všechny recenze uživatele

A já jsem si pořád naivně i po těch zdejších negativních komentářích myslel, že by to mohlo aspoň trochu dobrý. No a zase jsem se spletl. Pár hlášek tam sice Čtvrtníček pronese a Hrušínskej si to evidentně užívá, ale to je tak všechno. Zbytek je opravdu hodně dlouhá a utahaná nuda u rybníka, kde Polášek furt blbě čumí a supersumec co žere psy. Tahle letní komedie se vážně nepovedla. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem tento "výborný" český film musela zhlédnout kvůli své ročníkové práci na téma Product Placement - a nikomu těch 100 minut utrpení nepřeju. Protože tento film byl skutečně natočen pouze proto, aby bylo kam umístit reklamu (stačí kouknout na oficiální webové stránky - u těch jsem opravdu dostala záchvat smíchu). ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Jarda Kuchař, toť existence pochybná, zbytečná a falešná. Poslední plavky jsou na tom podobně. Povedené fóry spočítáte na prstech jedné ruky, na vtipy třetí cenové skupiny vám však nebude stačit ani kalkulačka. Čtvrtníčkova postava zachraňuje leccos, ostatní zoufalci jsou buď trapní (Hrušínský), nudní (Polášek) nebo zbyteční (všichni ostatní). Bez tempa a pevnější dějové linky, vzhůru do filmového pekla cestou dlážděnou dobrými úmysly. 40% ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Už dle hereckého obsazení je jisté, že film svým humorem zaujme pouze některého diváka. Bohužel bych řekl, že si to spoustu lidí uvědomuje a nedovedu se zbavit dojmu, že spousta uživatelů snímek prostě shlédla s odhodláním nekompromisně snímek odsoudit a napsat, že se jedná o dno české kinematografie. Když to zjednoduším - stačí si pustit Kinobox nebo jakýkoliv záznam Českého lva a divák ví, do čeho jde. Poslední plavky se prostě odvíjí v duchu tohoto typu humoru. Jak tento druh humoru přiblížit? Ve snímku je spoustu trapných a nevtipných momentů, které mi ovšem svou naivitou a trapností přišly vtipné. Už před projekcí je jasné, že se nebude jednat o geníální dílo, nýbrž o sled krátkých epizod, které jednoduše buď vtipné jsou nebo nejsou. Jak jednoduché. Nesnaží se o nějakou výpověď nebo skryté poselství. Vše závisí na ústřední dvojici Čtvrtníček - Polášek. A že snímek postrádá jakýkoliv nástin děje? To mi nevadí, klidně mě kamenujte, já se totiž pobavím u scény, kdy rybář používá jako návnadu na sumce cizího psa a opakovaný vtípek s probíjející pípou taky není k zahození. Poslední plavky jsou filmem na jedno použití. Docela jsem se bavil:-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +ústřední opakující se hudba, s větším množstvím kamarádů docela zábava -jo trošičku občas vázne děj, to kolem toho sumce je fakt zbytečný/// Hodnocení jsem viděl, přesto jsem se na film tešil a přestože to není pro mnoho uživatelů film na úrovni, mě prostě bavil. Když jsem se na něj díval doma sám, tak o něco méně, ale v praci s kolegy (kamarády) to byla jinačí zábava. Asi nejsem na zábavu náročnej, prostě spokojenost./// Celkem 60%/// ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Jiří Lábus při natáčení hodně improvizoval. (Fenk)
  • Ve scéně, kdy Jarda Kuchař (Petr Čtvrtníček) sundává ceduli označující rychlostní silnici, vyndává z auta druhou, kterou ovšem přikládá obrácením vzhůru nohama. V další scéně je nová cedule již správně otočena. (PAULOO)
  • V improvizovaném bufetu Tropikana teklo z pípy nealkoholické pivo, které bylo díky teplému počasí nepoživatelné a rychle se kazilo. Proto herci pili pivo lahvové. (Fenk)

Reklama

Reklama