foto

Lukáš Moudrý

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 LOVEní
Můj příběh
2018 Backstage
Do větru
Miss Hanoi
2016 Rudý kapitán
Zloději zelených koní
Šiška Deluxe
2014 Raluca
2013 Klauni
Líbánky
2011 Dům
2009 2Bobule
2008 Poslední plavky
Sněženky a machři po 25 letech
2007 Lednice
2006 Indián a sestřička
2005 Sklapni a zastřel mě
2004 Bolero
2003 Krysař
2002 Zatracení
2001 V noci (studentský film)

TV seriály

2019 Rapl (TV seriál)
Dobro došli! (S02E13)
Ryba smrdí od hlavy (S02E12)
Cvokhaus (S02E11)
další epizody (13)
2018 Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
Rodinná záležitost (E08)
Smrt špiona (E07)
Orchidej na smetišti (E04)
další epizody (4)
2016 Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2018 Vandráci (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Nechte zpívat Mišíka
2012 Občan K.
Váňa
2011 Soukromý vesmír
2009 Katka
2008 Česká RAPublika
2004 Profil - Jan Kaplický
2002 Obec B. (studentský film)
1997 Život na hřbitově

Producentská filmografie

Dokumentární

2008 Česká RAPublika

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky