Reklama

Reklama

Boxerka Monita se dozvídá, že ze zdravotních důvodů bude muset na nějaký čas svou sportovní kariéru přerušit. Při hledání nové práce potkává podnikatele Martína... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

K4sum1 

všechny recenze uživatele

Proč tak negativní komentáře a hodnocení jen kvůli tomu, že je to telenovela. Dle mého je to jedna z nejlepších a nejvtipnějších, spolu s Divokým Andělem a Ošklivkou Betty. Poprvé jsem to viděla když mi bylo asi 13 a o 7 let později, jsem se kvůli nudě rozhodla podívat znovu a nebyl snad jediný díl, co by mě nerozesmál. Ač záporná postava Constansa, tak naprosto geniálně zahraná. A snad i tím mi byla místy sympatická. Dále Debbi.. Kdo by neměl rád tu úžasně praštěnou Debboru a spolu s Lalem ještě úžasnější.. Za vtipnost, sympatické postavy, Natalii a Facunda a místy vzpomínky na Divokého anděla dávám 4 hvězdy. Jednu ubírám proto, že je telenovela až příliš zdlouhavá a nemá vlastně žádný pořádný příběh. ()

carly 

všechny recenze uživatele

toto treba pozerať v originále. a aj keď je dej dosť naťahovaný - holt bolo to úspešné, tak je to jedna z najlepších vecí, čo sa v Latinskej Amerike za posledné roky natočila. má to neuveriteľný cast - tam nie je jediný zlý herec. zľudovelé hlášky - "Te puedo decir tres cosas?" "Yo no hice nada seňor!" úžasnú hudbu. sú tam neuveriteľne roztomilé charaktery - kladné aj záporné (duo ven-gan-za) a je to vtipné. a boli tam Naty a Facu. čo sa viac od telekomédie priať? ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi hodnotí taká kravina. Herečka Natalia Oreiro si týmto pokazila u mňa renomé, ktoré získala telenovelou Divoký anjel. Takisto Facundo Arana bol lepší v Yagovi, aj keď ani toto neboli nejaké obzvlášť dobré veci. Videl som tu veľa snahy o menšiu komédiu, ale smiešne to pre mňa teda nebolo, skôr sa na to nedalo pozerať. ()

Tuty 

všechny recenze uživatele

Ano, je to telenovela a to už samo o sobě je obvykle velkej problém. Na druhou stranu, tahle je celkem netradičně originální a s nadsákou i celkem vtipná, některý postavy jsou jsou sice dost ujetý (respektive hlavně jedna), ale hraje tu zpěvačka Natalia Oreiro, takže i hudba je příjemná. Myslím, že v tomhle "žánru" nic moc lepšího asi není a přežít se to dá bez újmy na zdraví... (Pokud přistoupíte na to, že koukáte právě na telenovelu) ()

Jakub225 odpad!

všechny recenze uživatele

Najtrapnejší, najdebilnejší a najafektovanejší seriál zo všetkých! Ten, čo tomuto písal scenár, musel mať IQ priamoúmerné počtu zubov! Zato moja sestra to úplne žerie. A nič ma nevie rozzúriť viac, keď prídem uťahaný zo školy, ona pozerá túto debilinu a bráni mi v tom, aby som pozeral Simpsonovcov! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • V Argentině se již v prvním týdnu vysílání telenovela stala hitem, a každý další díl lámal rekordy ve sledovanosti. (Rosalinda)
  • Pražská herečka Ivana Andrlová, ktorej hlas majú českí diváci neodmysliteľne spätý s Nataliou Oreiro (Monita), dochádzala pravidelne do Brna podieľať sa na dabingu, lebo dabovať Nataliu je, ako sa priznala, jej srdcová záležitosť. (matthew.17)
  • S obrovským úspěchem se setkaly také epizody 100 a 101, kdy hlavní postavy Monita a Martín jedou do Německa a fandí Argentině v zápase na světovém šampionátu ve fotbale 2006. Tyto scény se natáčely na skutečném mistrovství světa. (Rosalinda)

Reklama

Reklama