Reklama

Reklama

Boxerka Monita se dozvídá, že ze zdravotních důvodů bude muset na nějaký čas svou sportovní kariéru přerušit. Při hledání nové práce potkává podnikatele Martína... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Mata84 

všechny recenze uživatele

Najlepsia a najvtipnejsia telenovela aku som doteraz videla. No priznam sa, ze pri zhliadnuti prvych casti som si len poklepala po cele, co je to zas za blbost. Ale ked som nahodou videla aj dalsie casti, zacala som svoj prvotny dojem prehodnocovat. A uz je uplne prehodnoteny. Mam pocit, akoby to bola akasi parodia na telenovely, s velmi humornym nadhladom. Pri tejto telenovele vzdy miniem povinnu dennu davku smiechu :-D Ved si spomente na tie ostatne telenovely, z ktorych dycha pochmurnost, je vyvrazdenych polovica postav az to pripomina nejaku krimalnu dramu a po troche vtipu ani stopy. To rovno mozem pozerat namiesto toho vecerne spravy...............Ale tato telenovela je ina, taka odlahcena, naozaj na zasmiatie a odreagovanie sa od beznych neprijemnych veci kazdodenneho zivota. A take su vlastne vsetky telenovely s Nataliou. Je tu plno absurdnych situacii, nad ktorymi az rozum zastava, ale su podane tak skvelo, ze je to velmi mile a vtipne a vobec nie trapne. No a priznavam sa, na mojom hodnoteni ma podiel aj to, ze tu hra najsexi herec vsetkych telenoviel Facundo Arana. Je jednoducho neodolateny. S Nataliou im to fakt sekne, to napatie medzi nimi ma velmi bavi a vzdy aj pobavi. :-) ()

Jakub225 odpad!

všechny recenze uživatele

Najtrapnejší, najdebilnejší a najafektovanejší seriál zo všetkých! Ten, čo tomuto písal scenár, musel mať IQ priamoúmerné počtu zubov! Zato moja sestra to úplne žerie. A nič ma nevie rozzúriť viac, keď prídem uťahaný zo školy, ona pozerá túto debilinu a bráni mi v tom, aby som pozeral Simpsonovcov! ()

Reklama

argentina 

všechny recenze uživatele

Porovnání, jak se SMV líbilo v Polsku, kde novelu kvůli úspěchu vysílali dvakrát, a teď natáčí svoji vlastní verzi: http://www.filmweb.pl/serial/Jeste%C5%9B+moim+%C5%BCyciem-2006-277919 - Taky z vesela dávám 80%, tohleto byla čistá komedie a všichni, kteří jsme to sledovali v originále, jsme se pobavili jako u ničeho jiného. Češi, jako obvykle, jsou schopni vnímat jenom děj - který tady byl blbý (schválně) nebo vůbec nebyl, a ne pak už interpretaci herců. Říkám schválně, protože nějaká dějová linka sloužila jen k tomu, aby se mohly vytvořit ty geniální postavy, ve kterých se herci předvedli na 200%. Dialogy, vtipy a všechny nápady jsou tak mistrné, že jsme nad uměním tvůrců opravdu kroutili hlavou. Češi a Slováci pak řeknou, že tvůrci museli být dementní, no tak tady máte dobrou ukázku dvou odlišných názoru.:D Scénka s anglickými titulky, abyste porozuměli - "dobrá Enrique, bon voyage, arrivederci, au revoir..." - "miluju, když na mě mluví anglicky":)) http://www.youtube.com/watch?v=Hbh_-OvMXrU ()

carly 

všechny recenze uživatele

toto treba pozerať v originále. a aj keď je dej dosť naťahovaný - holt bolo to úspešné, tak je to jedna z najlepších vecí, čo sa v Latinskej Amerike za posledné roky natočila. má to neuveriteľný cast - tam nie je jediný zlý herec. zľudovelé hlášky - "Te puedo decir tres cosas?" "Yo no hice nada seňor!" úžasnú hudbu. sú tam neuveriteľne roztomilé charaktery - kladné aj záporné (duo ven-gan-za) a je to vtipné. a boli tam Naty a Facu. čo sa viac od telekomédie priať? ()

Mountain 

všechny recenze uživatele

Měla jsem ráda tuto telenovelu. Nebyla žádný velezázrak, ale šlo o příjemné dopolední zpestření, díky vtipu, odlehčenosti a svěžího humoru dokázal tento seriál docela slušně pobavit. Natalia Oreiro zde byla daleko lepší a přirozenější nežli v Divokém andělovi, který mi svou přehnanou naivitou nikdy moc do oka nepadl. Milé je i zachování hlasu báječné Ivany Andrlové, bez něhož si Natalii už nedokážu představit. Telenovela samotná mne bavila snůškami bláznivých situací, vtipných dialogů i svižnou úvodní písní. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Keď prišla ponuka na nakrúcanie seriálu, Natalia Oreiro práve pracovala na iných projektoch. Podľa jej slov jej Adrián Suar volal minimálne 80 krát, aby ju na úlohu Monity presvedčil. Na seriál nakoniec kývla až keď ju poprosil osobne Facundo Arana, že by chcel tento projekt robiť iba s ňou. (matthew.17)
  • Ocenění - Premio Clarín Espectáculos 2006 - nejlepší komediální seriál roku 2006. (Rosalinda)
  • V prosinci roku 2006 se sestře Natalie Oreiro – Adrianě narodila dcera Mia. Režiséři toho využili a teprve několikadenní miminko si zahrálo v posledním dílu telenovely roli dítěte Martína a Monity. Naty svoji sestru několikrát doprovázela a mohli jsme jí vidět, držící v náručí svoji neteř. [Zdroj: nataliaoreiro.cz] (Cvalek)

Reklama

Reklama