Reklama

Reklama

Tajemství

  • Austrálie The Secret

01. Tajemství odhaleno
02. Tajemství zjednodušeno
03. Jak využívat tajemství
04. Mocné procesy
05. Tajemství a peníze
06. Tajemství a vztahy
07. Tajemství a zdraví
08. Tajemství a svět
09. Tajemství a vy
10. Tajemství a život

Držíte v rukou velké tajemství vesmíru.
Zákon, který byl roky skrýván před zraky běžných lidí. Umění, které v rukou drželi potajmu nejmocnější lidé historie.
Jediný svitek, jehož přečtení vedlo k poznání nejdůležitějšího zákona vesmíru, zákona přitažlivosti. Po tisíciletí se jediná kopie svitku obkreslená z navždy pohřbené smaragdové desky dostávala z rukou do rukou velkých učenců a její tajemství přivedly k životnímu úspěchu a moudrosti takové osobnosti jako Platon, Shakespeare, Newton, Hugo, Edison, Lincoln, Einstein, Beethoven... A nyní toto Tajemství vstupuje na světlo světa a můžete jej objevit i vy.
Skupina odvážných vědců, podnikatelů i filozofů úspěchu pod vedením australské spisovatelky Rhondy Byrne natočili snímek, který odhaluje Tajemství a dává všem jeho majitelům schopnost ovládnout svůj život a určit si veškeré bohatství, kterým bude oplývat. Tento dokument se stal během několika měsíců bestsellerem a vedl k největšímu nárůstu bohatství čtenářů a diváků ze všech děl odvětví osobního rozvoje.
Film o němž i Oprah Winfrey ve svém pořadu prohlásila, že je přesně tím, co se snažila celé roky svým divákům předat, přichází do České republiky a dnes máte možnost The Secret objednat i vy, a nahlédnout tak pod závoj Tajemství úspěchu. Z úst nejvlivnějších myslitelů a vědců současnosti se naučíte ovládat zákon přitažlivosti, kterým sobě i své rodině darujete nový život v hojnosti. DVD disk, jehož obsahem jsou i bonusové materiály, je uceleným dílem, který znamená revoluci v osobním rozvoji.
Od pradávna bylo tajemství předáváno, cestovalo po staletí - aby se k vám dostalo. Nyní se dozvíte tajemství, jež vám může navždy změnit život. Co je to to Tajemství?
Průkopnický celovečerní film odhaluje velké tajemství vesmíru. Toto tajemství zcela změnilo život lidem, kteří se ho dozvěděli.
Toto je tajemství všeho - tajemství bezmezné radosti, zdraví, peněz, lásky, štěstí - všeho, co jste kdy chtěli. Tento úžasný film obsahuje všechny zdroje, které budete potřebovat k pochopení a prožití The Secret - Tajemství. Poprvé v historii přední vědci, umělci, učitelé a filozofové odhalí The Secret - Tajemství a budou vyprávět podmanivé příběhy o vyhubení nemoci, získání jmění, dosažení cílů a životní úrovně a také o míře štěstí, již mnozí považují za nemožnou. Zdroj: TS Production (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (315)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je fakt moc. V zivote jsem nevidel podobnou sektu iracionalne prepozitivnelych hippie silencu. Misty z toho sice clovek zacne dostavat vytlem, ale problem je v tom, ze oni to mysli smrtelne vazne. Jako tutorial pozitivniho mysleni pro lidi, kteri potrebuji nasmerovat to muze zafungovat, protoze pokud nekdo zije pozitivne uvnitr mysli, samozrejme bude i okolni svet najednou pozitivnejsi - z jeho pohledu. Jinak je ta teorie ale v podstate totalni hovadina, navic podana naprosto tragickym teleshoppingovym zpusobem. "There is no blackboard in the sky on which God has written your purpose, your mission in life." 4/10 ()

blitzer odpad!

všechny recenze uživatele

Takovýhle nejapný oblbováky nesnášim. Ale nedávno jsem v knihkupectví viděl, že vyšla i knížka... ten kdo tyhle ptákoviny vypouští do světa, zřejmě strašně moc usiluje o to, aby se všichni měli stejně tak skvěle jako on (jak ušlechtilé) a když se mu při tom na konto zakutálí pár zlaťáků z prodeje, bude to ještě pozitivnější. ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Určitě souhlasím s některými myšlenkami. Jako třeba s pozitivním myšlením obecně. Ale celkově mi to přijde uhozený. Vemte si, že si nějaký páprda na pokraji smrti bude přát žít, bude dělat všechno, co tady předkládají a bude to dělat správně. Myslíte, že to pomůže? Dobře výjimky se konají, ale co takhle, kdyby to dělalo miliony lidí na celým světě. Šlo by to? Asi ne. Ta teorie "zákonu přitažlivosti" je sice hezká, ale určitě ne tolik přesvědčivá a hlavně účinná. Souhlasím s tím pozitivním myšlením, nemyslet negativně, občas si sepsat nějaké ty věci, které máte na druhém člověku nebo na sobě rádi, ale nevěřím že je tady nějaká "vyšší" síla, kterou bysme tím ovlivnili. Mám v plánu to určitě vyzkoušet, ale moc tomu nevěřím. Docela zajímavě to napsal "Shadwell" ve svém komentáři. Sic trochu odborněji a zdlouhavěji, ale má to svoji logiku. A tenhle dokument mohl být kratší. Pořád omílali to stejné dokola, někdy řekli pár příkladů, ale těm se taky tolik nedá věřit. No koukněte a uvidíte sami, jestli tomu uvěříte. 25% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Taková new age agitka, která tentokrát na sice zbytečně dlouhé ploše, ale říká pravdivou skutečnost: člověk vlastně neví, co si přeje, a tak na vše nadává, ale když si své priority ujasní, když ví, co chce, může teprve upřít síly na jejich získání nebo provedení. Pro mne je problém tohoto filmu, že se až příliš zaměřuje na materiální hodnoty (chci auto, chci zlatý šperk), než na věci potřebnější jako cíl života, hledání práce apod. ()

Baronne odpad!

všechny recenze uživatele

Největší blaf historie , knížku, kterou mi vnutila kamarádka, jsem bohužel přečetl, a byla to jedna z největších chyb mýho života ( horší bylo snad jen být kamarád s někym jako ona ). Nevěřim na sílu myšlenky, opravdu ne. Je to prostě jenom jeden obrovskej megaklam, jedna z milliard manipulací, kterou se lidstvo nechá ovládat. Kdyby tady bylo něco horšího než odpad, jako třeba megasračkoidní odpad, tak to tam hned dám, bohužel takhle jenom odpad, a trošku pošpiňující komentář . ()

Zajímavosti (6)

  • Okrem Austrálie pracoval filmový štáb aj v USA. (MikaelSVK)
  • Po vydaní knihy a odvysielaní Tajomstva dostal štáb tisíce vďačných listov, v ktorých sa písalo o vyliečení tažkých chorôb či uskutočnených tajných prianiach. (Cappuccino)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno