Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ďakujem,že si mi ukázal svoj svet chvenia,žrebec.A teraz vypadni.Tento film si zo seba ťažkú hlavu nerobí,niektoré dialogy ako napr.aj tento ma dost rozosmiali.Sú najlepšie kamarátky,raz večer si dajú E-čko a idú na strechu a Alyce akože nechtiac tu kamarátku zhody zo strechy.Policajtovi ale aj všetkým ostatným povie svoju pesničku,len to ešte nevie že jej kamarátka to prežila,aj keď je veľmi znetvorená raz pravdu aj tak povie,čo sa stalo na streche a tak čo s nepohodlným svedkom aj keď to je jediná kamarátka tak ju udusit vankúšom.Je to hlavne o jednej holke,ktorá sa skoro za noc stane totálnou psychopatkou a pocítia to všetci,ktorý ju aspoň trocha nasrali.Tu film ukazuje silu cynizmu a dosť silnú dávku čierneho humoru,aj keď v obsahu komédia nie je napísaná.Neviem či to bol zámer tvorcov,alebo to mysleli ako vážne.Lebo keď sa pokúšala zbaviť tela a ruku dala do mikrovlnky a aj tak zistila,že mierne prepečené maso sa reže tak isto zle ako surové,to je ale zistenie.A čakal som čo mi dá finále a dočkal som sa totálne bláznivo streleného záveru.Ja som sa bavil,nemám rad komediálne horory ale tento mi veľmi sadol a som veľmi spokojný.J.Dornfeld ako psychicky narušená žena nebola presvedčivá ale páčilo sa mi jej svojské poňatie labilnej ženy s uštipačným humorom. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

První hodina byla celkem nuda,takovej psychofilm o ženský ,která potom co shodí kámošku ze střechy začne magořit,vidět přeludy,drogovat,chovat se jak pička,prostě po thrilleru,natož pak hororu ani vidu,ani slechu.Kdyby to bylo s popisem drama-psychologický,tak na to seru,a koukám na něco jinýho.Posledních dvacet minut pak teleshoping,kdy nám ukazujou nový produkty porcování,mixování a drcení masa.Jen sem furt čekal,kde je schovanej ten debilní Horst Fuchs.Nebyl tam,zřejmě strach,aby nepřišel k újmě.30%. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Těžko zařaditelná Alyce dokáže umně přitáhnout pozornost. Začíná jako trip dvou znuděných kamarádek a prapodivná užvaněná báchorka o nepovedených vztazích. Končí jako krvavá jatka. Do toho trocha duchařiny, trocha dramatu, hodně skepse a ironie. Rychlost, emoce i gradace jsou do značné míry určené technickým ztvárněním snímku, které může připomenout Aronofského Requiem za sen. A taky že připomíná. Po tragické nehodě sledujeme hrdinčin morální úpadek do světa drog, halucinací a prostituce, její emoční vyprahlost a absolutní lhostejnost ke všemu, co předtím považovala za alespoň trochu důležité. Závěr pak potěší i trochu jiné diváctvo, které si potrpí na exploatačních momentech, které nám Alyce se zarputilostí rozvášněného rotvajlera nabídne. Depresivní sondě výrazně pomáhá herecké obsazení, absolutně neznámá Jade Dornfeld předvedla slušnou odvahu pro ponoření se do postavy, která rozhodně není nezajímavá. Režisér Jay Lee vnáší do žánru zase něco trochu jiného, a dokázal to, čemu se mnozí ani trochu nepřiblíží – vyvolat zájem. Černohumorná tečka je pak exkluzivní!! Spíš tři *, ale tentokrát chci jít nahoru!! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jay Lee nám po tvůrčí stránce konečně dospěl. Pokud byl Slaughter špatným pokusem o nízkorozpočtový Night of the Demons, a Zombie Strippers! už poctivým gorefestem s příjemným obsazením, Alyce je pak vyzrálým filmem v právem slova smyslu. Většinu času tvářící se jako psychologické drama s námětem tak vážným, až z toho mrazí. Hrdinčin propad do absolutních depresí, drogové závislosti a sexuálních deviací je podán reálně, bez náznaků humoru. A pak přijde posledních 15 minut, ve kterém se všechno zlomí: hrdinka začne jednat a divák se nestačí divit. Krvavá nadsázka vás ošlehne s první várkou vyvrhnutých vnitřností, smích vyvolá zbavování se těla kuchyňskými spotřebiči a nepustí až do naprosto odzbrojujícího finále. Otázku "What?" nepokládá Alyce, nýbrž překvapený, na kolena sražený divák. Pěkné. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Poněkud otravný začátek tohoto nízkorozpočťáku vystřídala docela ucházející hororová jízda jedné drogově závislé nevyrovnané ženy. Alyce je v psychickém rozkladu s různými znepokojivými výjevy způsobenými drogami, má halucinace, sexuální touhy a chuť vraždit. To posldní zmíněné je velmi chutně zobrazené na konci filmu a musím říct, že to byla jeho nejlepší část. Na očividně malé množství peněz to byla jatka, která uspokojí ne jednoho milovníka gore. Navíc to má i vtip, za mě průměr. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno