Reklama

Reklama

13: hra smrti

  • Thajsko 13 game sayawng (více)
všechny plakáty
Trailer

Nová tajná soutěž bohatých nabízí možnost vyhrát obrovskou sumu peněz. Nabídka hry však přichází pouze těm, kteří mají problémy v práci, s penězi, rodinou a láskou. Pokud se jim podaří splnit 13 úkolů, dostane se jim bohatství, které přesahuje jejich nejdivočejší sny. Ale má to háček, úkoly prověří veškeré jejich schopnosti - od lásky přes náboženství až po morální hodnoty. Jako v každé hře, i zde jsou však pevně daná pravidla a kdo je nedodrží, ZEMŘE! Jak daleko jste ochotni zajít v honbě za penězi VY? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

"Já ho nezabil, to mi všichni !" Na Thajce velice silný Thriller, po kterém mě trošku mrazilo, podobný námět tu byl již několikrát, ale v Thajském podání zase trošku jiné. Chuťovka v restauraci mě dost rozhodila a konec dost zbořil. Co všechno je člověk schopný udělat pro peníze a kde má své zábrany ? Zpracování a zvuk za zajímavým námětem trošku pokulhávají, a nevykreslují tak dostatečně atmosféru, což je veliká škoda. 70 % ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a úderný námet, ktorý dáva autorom neobmedzený priestor na bujaré tvorčie besnenie (vešanie prádla rulez), ktoré ale zaväzuje k chytrému zakončeniu. Phuchit prelieza z levelu do levelu a finále tomu našťastie nasadí 5 hviezdičkovíu korunu. Pre mňa aj cez celý čas podsúvané indície (naštastie) neočakávanú. Výtky mám (tradične) k otravnému Thajskému prehrávaniu niekotorých vedľajšich postáv, ináč tentokrát aj tie synťaky boli gut. Celé to bolo veľmi gut. 90% ()

Reklama

Webb 

všechny recenze uživatele

Podle vašich hodnocení jako bych viděl úplně jiný film ale tohle se prostě nedalo, opravdu to není dobrý film. Naivní klišovitý film s absencí jakéhokoliv herectví, směšné zpracování, mizerná kamera i režie atd. Z nesympatického herce Krissada Terrence se mi po návštěvě jedné nejmenované restaurace ještě zhoršila sympatie a dopadla až na samé dno. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dobrý film se zajímavým dějem. Takové netradiční úkolové filmy jsou fajn a vždy mě dokáží zabavit. Závěrečné dění bylo možná až moc překombinované a finální úkoly až moc přitažené za vlasy. Ale jinak to bylo v pohodě, napětí místy fajn, některé momenty dokázaly hodně pobavit a současně i znechutit (mňam) a závěrečná pointa se mi také líbila. 75% ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Úvodná scéna je pre každého šprtala dostatočným varovaním, aby to vypol... ja som tak neurobil, chvíľami potom zaľutoval, napriek tomu sa však nedokázal odtrhnúť a nakoniec musím konštatovať, že to predsa len stálo za to. Úvahy o nezrealizovateľnosti takejto hry (a v takom rozsahu) bokom, rozhodnutia hlavného hrdinu chyteného do jej siete sú naopak veľmi uveriteľné (až na tie hovná hneď v úvode), ako alegória na krehkosť našich "civilizačných-morálnych-spoločenských" zábran nemá 13: Hra smrti konkurenciu... aspon čo do nekompromisnosti určite nie... záver sa v tomto smere tiež vydaril. Napriek tomu nemôžem dať tejto kombinácii Hry a Saw viac, než som udelil im (pretože než aby korigovala, tak ešte viac trpí neduhmi uvedených predobrazov - hlavne nemožnými náhodami a prekombinovanosťou poínt). ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Výroba filmu zabrala sedm měsíců. (Holina)
  • Exkrement, který má Phuchit za úkol sníst, byl vytvořen ze směsi buráků, syrupu a durianu. (Raztubyl)

Reklama

Reklama