Reklama

Reklama

13: hra smrti

  • Thajsko 13 game sayawng (více)
všechny plakáty
Trailer

Nová tajná soutěž bohatých nabízí možnost vyhrát obrovskou sumu peněz. Nabídka hry však přichází pouze těm, kteří mají problémy v práci, s penězi, rodinou a láskou. Pokud se jim podaří splnit 13 úkolů, dostane se jim bohatství, které přesahuje jejich nejdivočejší sny. Ale má to háček, úkoly prověří veškeré jejich schopnosti - od lásky přes náboženství až po morální hodnoty. Jako v každé hře, i zde jsou však pevně daná pravidla a kdo je nedodrží, ZEMŘE! Jak daleko jste ochotni zajít v honbě za penězi VY? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Vcelku překvápko. Jasně-je to celé konina bez logiky, ale na to prostě musí divák přistoupit aby příběh fungoval. V prvních 2/3 dokonce film operuje s velmi příjemnou dávkou nadhledu a černého humoru a člověka pak trošku mrzí, že se tenhle dobře fungující mix- někde okolo úkolu 9 -přehoupne do větší vážnosti s občasnou ztrátou tempa(tím spíše, že tady by měl příběh začít gradovat). Naštěstí vše zachraňuje finální(překvapivá?) poenta, která přicházi přesně v momentě, kdy si člověk začíná rvát vlasy nad ubohostí téhle zdánlivé moralitky. Nakonec hodnotím 4-už jen pro tu krásně rozjetou první polovinu a hezký závěr. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jako první jsem viděl americký remake, který je ovšem oproti originálu docela light. Sice se jdedná vesměs o podbné úkoly, ale některé Američané vynechali a i příběh si trošku upravili k obrazu svému. Thajská verze je přímočařejší, syrovější a z mého pohledu i lépe zahraná. V některých momentech, třeba v restauraci, jsem se musel znechuceně odvracet, což mi u remaku chybělo. Tím nechci říct, že si libuji v žaludečních nevolnostech. Na maximální hodnocení to není, ale pořád se jedná o výživně pojatý thriller. 80% ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Naprostý blábol, který není ani hororový, ani napínavý, nic, jen směšný, jak se snaží být vážný a sdělit jakési poselství o lidech, kteří pro prachy udělají fakt, ale fakt všechno, třeba sežerou ho.vno nebo třeba zabijí vlastního otce. Postavy nesympatické, ta holka z kanclu divná (navíc holka vypadá jak chlap, zato její brácha vypadá jak ženská a maluje si nehty - wtf?) a policajt se tam objeví krátce dvakrát a stejně je to pokaždé k ničem. Kdyby to alespoň dospělo do nějakého zajímavějšího odhalení, nějakého řešení, ale nic, prostě jde jen o ty pitomé úkoly a co nejvíc zbytečného násilí. --- EDIT: Po zhlédutí americké verze musím dát hvězdu za vizuál. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý thriller, ktorý vás miestami aj rozosmeje, ale čo je hlavné, donúti vás odpovedať si na otázku, kam až by ste boli ochotný zájsť vy sami. Začína to veľmi nevinne, veď kto by nezabil muchu novinami, keď za splnenú úlohu pribudne na účet zaujímavá suma. Každému je jasné, že úlohy budú čoraz komplikovanejšie a suma za splnené úlohy, čoraz väčšia. Thajská kinematografia je u nás prakticky neznáma, ale týmto rozhodne zabodovala. Film vyšiel rovno ako kartónové DVD, takže je zaujímavý jednak cenou, ako aj kvalitou. 80%. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

13. ukolů a jsi vítěz, pokud nedojdeš dokonce nedostaneš nic... Už z prvního úkolu muselo být "chlapci" jasné, že dojít do 13. kola je téměř nemožná věc. Že pokud by chtěl uspět bude muset jít přes skutečné mrtvoly, přesto do toho šel a pokračoval... Pokračoval a zabíjel... Zabíjel a ... - 17. 1. 2010 - 70% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Výroba filmu zabrala sedm měsíců. (Holina)
  • Exkrement, který má Phuchit za úkol sníst, byl vytvořen ze směsi buráků, syrupu a durianu. (Raztubyl)

Reklama

Reklama