Reklama

Reklama

Houbičky

  • Irsko Shrooms
Trailer

Obsahy(1)

Partička amerických teenagerů, která si vyrazila do Irska, se jen chtěla pobavit uprostřed lesa s halucinogenními houbami. Ale nyní si chce někdo pohrát s nimi. A pak je zabít. Originální koprodukční horor, který vám opravdu nažene strach, natočil Paddy Breathnach.  Kdo si chce zahrávat s halucinogenními lysohlávkami, musí počítat s tím, že i o malé, nevinně vypadající kloboučky hub se dá dost šeredně spálit. Jenže vysvětlujte něco takového americké omladině. Proto se partička zámořských teenagerů vydává do Irska, aby si zde pod vedením zkušeného guru Jakea pořádně zařádili a zažili ten nejbestiálnější trip svého života. A jejich přání se jim také brzy vyplní. Společně s děsivými vizemi totiž v lese přichází i něco mnohem horšího. Něco, co lační po krvi a nebojí se vzít si ji i za cenu absolutního masakru. Ne každá cesta za zážitky vede do ráje a ne všude má cenu křičet o pomoc. Mykologové amatéři, třeste se, houbičky v originálním koprodukčním hororu režiséra Paddyho Breathnacha už si na vás chystají výtrusnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Skrk 

všechny recenze uživatele

Tak toto bylo hodně špatné. Sice je pravdou, že jsem od filmu nic neočekával, ale toto? Dementní "horor", kde se vyskytují absolutně nelekací lekačky...a to, že ta dívka snědla jedovatou houbičku a místo smrti jí čekalo vidění do budoucnosti? Tak tohle jsem nežral. A ten konec byl taky jasný, ne vždycky to tak vypadalo, ale byl... 1* za tu atmosféru. ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Skupina vymletých Amíkov sa ide do Írska odpáliť na halucinogénnych hríboch. Môj ty Bože, už len ten námet nemohol zvestovať nič dobré a tak to aj dopadlo. Režisér a scenárista si asi naozaj švihli zopár tých húb, pretože tak zdegenerovaný príbeh by neuzrel svetlo vsveta ani pod taktovkou Uweho Bolla. Strach mi naháňali akurát moje pohľady na časomer, keď som zisťoval, koľko ma ešte čaká do konca filmu. Dialógy dal scenárista asi napísať nejakému mentálne zaostalému kolegovi, pretože mal veľa práce s charaktermi postáv, ktoré však vyžarovali menšiu auru ako šuter na chodníku. Takže toto bola naozaj bieda, občas dobrý záber, ale tá nuda počas celého filmu je nezmazateľná. 5%. ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Priemerný horor o priemernomˇrežisérovi. Paddy Breathnach natočil niečo čo sa len ťažko dá rovnať hororu. Atmosféra tu občas je ale niekedy to vyzerá ako o zhúlených debilov ktorý sa nahúlia a potom majú nejaké halucinácie a zdajú sa im veci ktoré si len myslia pretože celý čas tu zabija žena a nie nejaký prízrak. Koniec mi prišiel dosť dobrý ale tento horor prekypuje v niektorých scénach úboho až stoho bolí hlava. 60 percent. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Režisér sa teda vie obracať. Vytvoril hutnú atmosféru, ktorú umocňujú výborné lokácie a skvelá kamera. Čo však z toho, keď natočil psychokotinu, kde neviete kde je sever a kde juh. Takže neostáva nič iné, len dať si nejakú tu ,,houbičku,, ( teda po slovensky francuzáka ) a pokračovať v posteli ( alebo tam, kde práve ste ). ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +houbičky, haluze, atmosféra -mohlo to být klidně i jinak, mělo to větší potenciál/// Tak takový halušky divák už dlouho nezažil. A teď budu spoilerovat! Čekal bych (přál jsem si), že se parta Teenagerů zhaluškuje a navzájem se mezi sebou vykuchají. Ve skutečnosti se hlavní hrdinka (jestli je hrdinka to nevím, pohlavní je určitě) předávkuje nejvíc a má vidiny do budoucnosti?!? Haluz vidtě! No prostě ví co se komu stane (To bych chtěl taky vědět:-) A protože to ví, tak se snaží všechny zachránit (Blázen vidtě? Já bych se na ně vyprd:-) Jenže je jí to marné, protože jsou někde v lese, to že jsou v Irsku jim nepomůže, protože jsou stále v lese. Kolem jsou kreatury skoro jako z filmu Wrong Turn, příběh je tak trošku duchařina a navíc jim jejich mrtvej kamarád sebral mobili (K čemu mu budou to opravdu nevím). Takže jak říkám, chtít může, ale snaží se zbytečně. Za takových podmínek je už horší jen Jason, Freddy a Mike. Prostě vyhlídky jsou špatné a to už přežlia jen ONA.../// Celkem 58%/// ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Paddy Breathnach získal dvě irské ceny IFTA, a to v kategoriích nejlepší režie a nejlepší film. (Terva)
  • Natáčení probíhalo sedm týdnů, a to převážně v Monaghanu v Irsku. (Terva)

Reklama

Reklama