Reklama

Reklama

Hrozba v poušti

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři měsíce před invazí v Afganistánu, během tajemné mise, šest vojáků z elitární vojenské jednotky se musí postavit proti nepříteli, o kterém se jim ani nezdálo! Film režiséra kultovního snímku The Blair Witch Project. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Nenašel jsem bohužel jediný důvod,abych tomuhle filmu dal alespoň jednu hvězdu. Klika,že to nebylo tak dlouhý,jinak bych to asi nedokoukal. Naprosto nudná hloupost bez sebemenšího napětí nebo akce. A to jsem si v Cinemě přečet,jak skvělej to je film. Zdá se že nová redakce Cinemy nemá ani páru o tom, co to znamená dobrý film. A Daniel Myrick tu páru nemá taky. ()

Reklama

Kangax 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý námet, celkom slušne spracovaný ale rezervy určite ešte boli. Tak trochu som už zvyknutý že podobné filmy majú zostupnú tendenciu, a aj v tomto prípade ku koncu film strácal dych. Záver tiež nebol celkom vydarený, ale celkovo som žiadny zázrak nečakal, a preto ma tento scifi filmík ani nesklamal.... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Austrálčan sa ťa vždy zastane.“ Dal by som aj 60%, ale postupom času sa začne pôsobivá atmosféra, príjemne zbavená krvi a nezmyselných akčných scén, vytrácať do neznáma a na jej miesto nič zaujímavé neprichádza. Herci sú len sympatickí, výprava len zaujímavá, prostredie len pôsobivé. Možno ak by to bolo o čosi kratšie... alebo ak by sa toho dialo predsa len troška viac... alebo ak by to viac tlačilo na pílu napr. v odpovedaní na „základné otázky“... možno VTEDY by to bolo za 60%. Takto dávam len 40%, ale s tým, že je to o dosť lepšie, ako iný talibanský vojenský horor, Krvavý piesok. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Daniel Myrick má rozhodně cit pro atmosférickou podívanou, stejně jako pro správné dávkování napětí (což už dokázal s Blair Witch)! Už ale zapomíná na (pro něj evidentně nepodstatné) detaily jakými jsou: 1. příběh, 2. scénář, 3. dialogy, 4. gradace (i to už bohužel důvěrně známe taky z BW). Téměř hmatatelná sklíčenost a bezradnost v samém závěru se povedla a přihazuju za ní 1* navrch! Ať tak či tak to však díky mizernýmu rozpočtu všechno až příliš připomínalo céčkovou-televizní variaci Predátora z cyklu Krajní meze! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Namiesto skutočného Afganistanu sa natáčalo v Maroku. (MikaelSVK)
  • V čase 03:16 zazní ve filmu „...považují ho za duchovní sílu, co pomůže mujahideenům porazit sověty.“ Vzhledem k tomu, že se film odehrává na konci roku 2001, jedná se o zjevný historický nesmysl. Sovětská vojska se z území Afghanistánu stáhla v průběhu roku 1989 a samotný Sovětský svaz přestal existovat 26. 12. 1991. (Globus_Jirka)
  • Film niesol aj označenie Ultimate Patrol. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama