Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

borec999 

všechny recenze uživatele

Koho nenapadli otázky typu: Po zjedení čoho prd najviac smrdí?  Dá sa chodiť po pudingu alebo trebárs horčici?  Akou rýchlosťou treba kopnúť loptu aby sa roztrhla? Čo všetko sa dá zistiť z rozboru vlasov človeka? Mňa a určite aj viacerých áno a tento seriál nám na tieto a ďalšie podobne bizarné, ale svojim spôsobom zaujímavé otázky odpovedá. Richard Hammond sa do podobnej relácie ako moderátor veľmi hodí a jednotlivé pokusy, či skôr experimenty boli pre mňa pútavé a hlavne veľmi zábavné. Oddychový seriál, pri ktorom ak budete dávať pozor tak sa môžte dozvedieť niečo totálne životu nepotrebného ako napríklad že po pudingu sa naozaj dá chodiť. 80% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus příliš infantilní, spíše trapné než vtipné. Mám radši serióznější pořady o různých experimentech (např. "Mythbusters"), ve kterých nechybí humor, ovšem není křečovitý a strkaný pod nos za každou cenu. Asi je "Brainiac" určen pro jinou věkovou skupinu. Čas od času poskytne zajímavý poznatek, ale proč tak dementním způsobem? 25% ()

Reklama

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Zábavné to celkem je, ale moc se z pořadu zajímavostí nedozvíte. Všechno jsem už viděli jinde. Lehnutí si na 2000 hřebíků, chůze po vyhaslém ohništi atd ..... + milion výbuchů, které přestanou po čase bavit. Homor tady taky moc nesedí. Celkem nuda, ale na zpestření dne neuškodí. Každopádně se dalo z pořadu vytřískat mnohem více. Škoda._______ Tohle jsem napsal cca před 3 měsíci. Seriál mě teď ale začal bavit a na humor jsem si zvykl. Když se nudím, tak se na něho rád podívám, skvěle pobaví. Takže doporučuji, ale mnoho od něho opravdu nečekejte. Každopádně některé díly jsou geniální. Takže zvedám hodnocení ,-) ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Gah, originální název dává více najevo, co se bude dít na obrazovce. Má to s Top Gearem více společného než jen Hammonda. Zatáhne, pobaví a vše nenuceně. A je jedno, jaký máte k tématu vztah. Jako jo, pár manipulací tu bylo. Nebo něco český voiceover zvoral (chodit po custardu je prý chodit po hořčici, tststs). Ale převážně má pořad i svou informativní hodnotu, podobně jako u TG. Najdou se “úchylné části”, ale proti klonům věciček ze země zapadajícího slunce jako Fear Factor je to jak katolický kněží. IIRC hlavně kde “potrápili” ty experimentující vědce. Mnoho jiných pokusů končilo výbuchy a slušnými. Ovšem nejlepší části jsou ty jako ze SSSR s tekutým dusíkem a kyslíkem, i český překlad adoptoval ten ruský přízvuk. :D ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý sa snaží ukázať vedu z tej vtipnejšej stránky, ale robí to pomocou trápnych vtipov, lacných "krások" (neviem, či sa dá blondína s obrovským poprsím a ešte väčším bruchom v minisukni alebo v plavkách nazvať kráskou), rôznorodých vybuchujúcich vecí a odpornej imitácie Tiny Turner. Navyše mi to celé pripadá ako priživovanie sa na Mythbusters, ktorí sú však na rozdiel od Brainiac kvalitným seriálom... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama