Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

Lukinsons- 

všechny recenze uživatele

Ach jo, když tolik prahnete po znalostech, tak jděte "dělat vědu" :D V tomhle pořadu jde především o zábavu a ta je vydařená. Někdy trapná, ale většinou jsou vtipy povedené. Navíc testují věci, se kterýma se spíš setká normální člověk. Plnej počet nedávám jen, protože to je slabší než Bořiči mýtů a ten humor je sem tam trapnej. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Kromě těch zamýšlených, ze scénáře vyplývajících, otázek se nabízejí i některé další: je to cool, dělat pokusy a vůbec nezastírat, že to nemyslíte vážně? Dělat fekální fórky prokládané záměrně průhledně umístěnými prsaticemi? Atd. Jak se to vezme. Vlastně je to docela prča, když se díváte na jednu nebo dvě epizody. Pokud ale vaše ratolest trvá na nahrávání všech dílů a vy se na ně musíte takřka povinně dívat s ní, začíná to být trochu v pytli. Ten záměrně pitomý scénář je vlastně celkem rafinovaný: dospělý si myslí, že je to nadsázka, odrostlejší potomek si naivně myslí, že je to nadsázka, kterou prokoukl a nechá se tedy s pocitem zadostiučinění unášet, menší potomek si té nadsázky ani nevšimne a tudíž mu to přijde cool. Tak nevím, mám moralizovat? Brainiac je každopádně místy (řídce) srandovní srágora. ()

Reklama

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý sa snaží ukázať vedu z tej vtipnejšej stránky, ale robí to pomocou trápnych vtipov, lacných "krások" (neviem, či sa dá blondína s obrovským poprsím a ešte väčším bruchom v minisukni alebo v plavkách nazvať kráskou), rôznorodých vybuchujúcich vecí a odpornej imitácie Tiny Turner. Navyše mi to celé pripadá ako priživovanie sa na Mythbusters, ktorí sú však na rozdiel od Brainiac kvalitným seriálom... ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Koho nenapadli otázky typu: Po zjedení čoho prd najviac smrdí?  Dá sa chodiť po pudingu alebo trebárs horčici?  Akou rýchlosťou treba kopnúť loptu aby sa roztrhla? Čo všetko sa dá zistiť z rozboru vlasov človeka? Mňa a určite aj viacerých áno a tento seriál nám na tieto a ďalšie podobne bizarné, ale svojim spôsobom zaujímavé otázky odpovedá. Richard Hammond sa do podobnej relácie ako moderátor veľmi hodí a jednotlivé pokusy, či skôr experimenty boli pre mňa pútavé a hlavne veľmi zábavné. Oddychový seriál, pri ktorom ak budete dávať pozor tak sa môžte dozvedieť niečo totálne životu nepotrebného ako napríklad že po pudingu sa naozaj dá chodiť. 80% ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Prakticky všechny pokusy jsou k ničemu, ale je sranda na to koukat, pokud tento pořad neberete vážně. Někdy překvapí nějakým zajímavým pokusem, jindy je to nuda, občas dobré seriály (pokusy otevřít trezor - nakonec se to pomocí tanku Leopard a přímému zásahu z jeho děla povedlo) a hlavně spousta zničených karavanů. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama