Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Richard Hammond v pořadu o fyzice. Tyhle typy zábavných, šílených experimentálních pořadů byly vždycky fajn a tenhle není výjimka. Brainiac je po zábavné stránce opravdu dobrý pořad, občas se tam objeví i docela zajímavé experimenty a nápady, ale pravdou je, že bez Hammonda by to nebylo ono a že to asi není určeno pro nějaké pravidelné sledování. Ale je to prostě dobrý a ten humor vůbec nepůsobí blbě, protože se to přece jen snaží dělat seriózně a s vážnou tváří. 70%. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Kromě těch zamýšlených, ze scénáře vyplývajících, otázek se nabízejí i některé další: je to cool, dělat pokusy a vůbec nezastírat, že to nemyslíte vážně? Dělat fekální fórky prokládané záměrně průhledně umístěnými prsaticemi? Atd. Jak se to vezme. Vlastně je to docela prča, když se díváte na jednu nebo dvě epizody. Pokud ale vaše ratolest trvá na nahrávání všech dílů a vy se na ně musíte takřka povinně dívat s ní, začíná to být trochu v pytli. Ten záměrně pitomý scénář je vlastně celkem rafinovaný: dospělý si myslí, že je to nadsázka, odrostlejší potomek si naivně myslí, že je to nadsázka, kterou prokoukl a nechá se tedy s pocitem zadostiučinění unášet, menší potomek si té nadsázky ani nevšimne a tudíž mu to přijde cool. Tak nevím, mám moralizovat? Brainiac je každopádně místy (řídce) srandovní srágora. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Radiátor nám mizí z dohledu, ale je zničený?" Může se žužu samovolně vznítit? Je sádlo alternativou k motorové naftě? Které elektrospotřebiče budou po vyhození za jízdy z náklaďáku stále fungovat? Je možné vázat balonky pod elektrošoky? Které národní jídlo se jí nejhůř v silném větru? To je jen ukázka seriozních otázek, na něž hledá Brainiac odpovědi a já se přitom bavím představou, že i já bych možná mohl být vědec. Jdu oplodnit krávu křečkem. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Zábavné to celkem je, ale moc se z pořadu zajímavostí nedozvíte. Všechno jsem už viděli jinde. Lehnutí si na 2000 hřebíků, chůze po vyhaslém ohništi atd ..... + milion výbuchů, které přestanou po čase bavit. Homor tady taky moc nesedí. Celkem nuda, ale na zpestření dne neuškodí. Každopádně se dalo z pořadu vytřískat mnohem více. Škoda._______ Tohle jsem napsal cca před 3 měsíci. Seriál mě teď ale začal bavit a na humor jsem si zvykl. Když se nudím, tak se na něho rád podívám, skvěle pobaví. Takže doporučuji, ale mnoho od něho opravdu nečekejte. Každopádně některé díly jsou geniální. Takže zvedám hodnocení ,-) ()

herech 

všechny recenze uživatele

Fakt pořádně šílené, ale v tom nejlepším slova smyslu. Zde se hlavně dost často zabývají kravinama, které se ale nikde jinde neřeší, takže tato úloha leží jen na lidech od Šílené vědy. A k tomuto poznávání dosud přehlížených věcí jsou samozřejmě divákovi servírovány vtipné průpovídky a velké porce humoru. No a samozřejmě spousta explozí, které se již jaksi stali součástí tohoto šíleného seriálů. Prima cool tímto u mě každopádně boduje... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama