Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miki Javora je chorobný žárlivec. Žárlí na svou ženu a žárlí tak strašně, že si o tom musí čas od času promluvit s psychologem. Rovněž do detektivní agentury zajde a nechá ženu hlídat, aby měl klid, ale stejně to nepomáhá, život je prostě pro ženatého muže peklem. A bude hůř.. Jednoho dne, jako na potvoru na služební cestě daleko od domova, si Miki všimne, že jeho kalhoty, nejsou jeho kalhoty. Jsou podobné, ale cizí. Někdo je vyměnil. A kdo jiný by to tak mohl být než odporný milenec na zběsilém útěku od jeho ženy. Nejstrašnější noční můry se rázem stávají skutečností a Miki ztrácí pevnou půdu pod nohama. Držme mu palce, v této komedii to bude rozhodně potřebovat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (29)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Proč tak hnusná hudba na začátku a konci?? Ani jako celek to nebyla nějak zvláště veliká legrace, ale naštěstí není snímek nějak dlouhý, takž se to dalo. Bohužel, stará česká bolest, když se nedaří dělat komedii, uděláme z toho nakonec tragédii, potrefila i toto minidílko a tím jej poslala ještě níže. No ale když se hodně nudíte a nemáte nic po ruce… ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

Podívala jsem se na to znovu po letech. Je to geniální. Skvěle zpracované velmi temné téma se super koncem. Chvílema jsem se hodně smála, chvílema mě mrazilo. Dlouhý byl velmistr a dodnes se na něho zlobím za to, že se zhuntoval a zemřel mladý. Jo a velmi se mi líbí vybraná hudba, to se mi trefilo do vkusu. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Manžel blázen, který cholericky žárlí a hledá si jakoukoli záminku. Příběh by možná byl zajímavější, kdyby měl nějakou lepší pointu. Ale ten závěr je fakt tragický. Auto shořelo a jediná obálka se zachovala, navíc žena je nafocena s úplně všemi. To bych pořád ještě tragikomicky bral, ale jak se fotografovi podařilo zachytit Nelu Boudovou v podprdě s Karlem Zimou v autě s otevřenými dveřmi, to je vskutku záhada. K tomu hrozná kamera a herecké výkony taky nic moc. Závěrem jen uvedu, že v čase dvacet tři třicet se v pravém horním rohu pohybuje mikrofon. ()

Lish84 

všechny recenze uživatele

Mohla to být vynikající komedie, to by ovšem režisér Igor Chaun nesměl do každého svého filmu cpát mystické a duchovní motivy. Dle závěrečných titulků se podílel i na scénáři, čímž průměrný text ještě více zkazil. Motiv s kalhotami jako důkaz nevěry je zajímavý nápad, nicméně jinak je to spíše bakalářská historka roztažená na téměř celovečerní stopáž. Ale je tu Vladimír Dlouhý! Snad ještě v žádném jiném filmu tolik neprojevil svůj komediální talent. A když se dá dohromady s Jaromírem Dulavou, je člověku líto, že na příhodách této dvojice nebyl postaven celý film. Zejména záchodová scéna nemá chybu! Škoda, že tentokrát zase chtěl režisér natočit něco víc než dobrou komedii a tím to pokazil. Promluva policisty v závěru je trapnost sama a rádoby šokující pointa je snad i zbytečná (nemluvě o tom, že je jasná už aspoň pět minut předem). ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Celkem kratká komedie o nevěře, zajímavý námět, ale šlo z toho vytřískat mnohem víc - škoda. Jednoduchý humor, pěkná hudba, ale víc jak 3* to nestálo. A teď pár hlášek: Teorie permanentní nedůvěry. "Ahoj český brat, už jsi podpísal petíciu za registované partnerstvo homosexuálov?" - "Polib mi prdel..." Rozhlasový pořad o milostné předehře, a Láďa ze Znojma: "Na hygienu já su pes, každá baba se musí nejprve umýt..." "Zabít a do kafilérky, jak říkají Slováci." - "Slováky mám rád, jediní z Evropy nám rozumí..." ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama