foto

Lubor Šplíchal

  • nar. 1970
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pohádkář
Zelená vdova (studentský film)
2013 Klauni
2009 Hospoda U bílé kočky (TV film)
Nespavost (TV film)
Rytmus v patách (TV film)
2007 O život
2006 Malé velké gatě (TV film)
To horké léto v Marienbadu (TV film)
Vratné lahve
2005 Oběti: Hadí tanec (TV film)
2003 Čert ví proč
Město bez dechu (TV film)
2002 Lidé z autobusů (studentský film)
2001 Druhý plán (studentský film)
Malé veličkosti (studentský film)
2000 O chlapci v kopačkách (studentský film)

TV seriály

2017 Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2016 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba 2 (S02E11)
Bílý kůň (S02E09)
Auto z Reichu (S02E05)
další epizody (5)
Polda (TV seriál)
Noční služba (S01E03)
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba (S01E12)
Hugo (S01E04)
Policie Modrava (TV seriál)
Jak málo stačilo (S01E13)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Čistá práce (E07)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Zastavárník (S02E10)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Kdykoli cokoli (S02E48)
Zůstáváme na ocet (S02E44)
2006 Horákovi (TV seriál)
2005 Eden (TV seriál)
2004 Náměstíčko (TV seriál)
Vánoční dárky (E08)
Redakce (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2015 Kronika králů (TV film)

TV pořady

2009 Služby v našich službách (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace