Reklama

Reklama

Criss Angel: Mistr magie

(pořad)
  • Česko Criss Angel: Extrémní magie (více)

Mistrovský iluzionista Criss Angel, v současnosti považovaný za nejvýznamnějšího člověka na poli magie, překračuje tradici a předvádí nám svůj svěží pohled na moderní mystiku. V novém exkluzivním seriálu na HISTORY®, Criss Angel: Mistr klamu, přenáší kouzelník své tajemství z jeviště do ulic a veřejně předvádí triky, které stírají hranici mezi realitou a iluzí. (History Channel)

(více)

Recenze (249)

Delaney odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší iluzionista všech dob... Zatím jsem viděl asi deset věcí, z toho tři se dají lehce prokouknout, tři jsou neuvěřitelně nekvalitně natočený, proč jeden kameraman obchází člověka aby viděl to samé? Že by nenápadný prostor pro střih? a proč druhý kameraman v tu chvílí ujede kamerou a zabere ksichty udivenejch crissovejch kamarádů? a čtyři opravdu nevysvětlitelné triky, ale tak když to dokáže tak proč to dělá ve studiu před deseti lidmi a ne jako pořádnej iluzionista copperfield před tisíci lidmi.... Criss je génius v tom, že jako první přišel na to, že natočit nekvalitní sestřihaný kouzla pouze s udivenými pohledy přátel a lidí ze studia může vynést prachy a slávu... ale ne všichni jsou tak blbý... jestli tě někdy potkam tak tě přejedu nebo rozříznu vejpůl, uvidíme jak se s tím vypořádáš... ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Iluze, klam a zase iluze. Tohle tady bylo již nesčetněkrát. Musím ale přiznat, že "rocker" Criss Angel má talent a umí to s obecenstvem. Jestli už je podplacené nebo o ničen neví, tak to už je věc druhá! Jedno mu ale musím nechat, a sice, že s náma umí dobře vyjebat. 60% (EFEKTY ****) IMDb.com: 6,5/10 ()

Reklama

BenderG odpad!

všechny recenze uživatele

Jak to stručně popsat. Myslí si, že má drsnou znělku. Nemá. Myslí, že když ukazuje svou postavu, že vypadá drsně, nevypadá. Myslí si, že když do pořadu tahá neustále svou matku, že to na nás zabere. Nezabere. Myslí, že když napíšou ''Continuous shot'', tak jsme opravdu tak blbí a střihů si nevšimneme. Všimneme. Myslí, že když řekne: ,,O toto se nepokusil ani samotný Houdini'', že to z něj udělá něco víc. Myslí, že když používá podplacený komparz, že to nevidíme. Vidíme... ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Je to podobný kouzelník jako David Copperfield, ale Criss Angel víc riskuje a o to je to lepší. Asi je to fakt nejlepší kouzelník součastnosti. Vůbec nepobírám jak ty kouzla dělá, fakt zajímavá podívaná. Ale rád bych to viděl naživo. Červen 2011: Trochu mě zklamala 2. řada, protože Criss sliboval, že bude ještě víc šílenější něž 1. řada, ale podle mě to tak nebylo, sice v něktrých dílech byli více nebezpečné kousky ale v jiných zase vůbec ne. A škoda že ve 2. řadě se nenechal zasáhnout tím bleskem jak sliboval taky v 1. řadě. Leden 2012: Třetí řada je zase o něco lepší než druhá, ale první řadě se nevyrovná. A jsem rád že u určitých kouzel dělají celou scénu na jeden záběr, protože je alespoň pak člověk nemusí podezírat z kamerových triků. „Are you ready?" Viděl jsem: 1.-3. řada 1x. Hodnocení řad: 1. řada 90%, 2. řada 70%, 3. řada 80%. Hodnocení 80%. ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli účelový pozér, který staví na určité dark image, a víc než přípravou triků se zabývá svým "cool" zjevem. Většina rozpočtu tohohle pořadu padá na práci střihačů a na nábor komparzu, který se má tvářit, že jde vážně jenom náhodou kolem. Ovšem vrcholem všeho jsou prostřihy na Crissovu rodinu, která se nás snaží přisvědčit, že velký mág je skutečně v ohrožení života (velice emotivní). Za třešničku považuji záběry, kdy Criss maká v posilovně nebo si nechá dělat pleťovou masku. Extrémní magie – nenechte se vysmát. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama