Reklama

Reklama

Criss Angel: Mistr magie

(pořad)
  • Česko Criss Angel: Extrémní magie (více)

Mistrovský iluzionista Criss Angel, v současnosti považovaný za nejvýznamnějšího člověka na poli magie, překračuje tradici a předvádí nám svůj svěží pohled na moderní mystiku. V novém exkluzivním seriálu na HISTORY®, Criss Angel: Mistr klamu, přenáší kouzelník své tajemství z jeviště do ulic a veřejně předvádí triky, které stírají hranici mezi realitou a iluzí. (History Channel)

(více)

Recenze (249)

ChArLeNe odpad!

všechny recenze uživatele

Na kúzelníkov mám averziu. Táto časť zábavného priemyslu nie je pre mňa. Pri sledovaní podvodníkov, a ich nadšeným publikom sa mi dvíha žalúdok. Keď už niečo extrémne, tak Jackass crew stvárajú väčšie bláznovstvá, a pritom nepoužívajú žiadne triky, čo je podľa mňa ozajstné: "wtf, how can they do that?" ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Okázalý floutek předvádí stokrát viděné "triky" s kartami, mizejícími předměty, procházením zdí za prostěradly... a vůbec, hodně věcí se děje za prostěradly nebo novinami. Ona totiž tato street magie je tak přeumělkovaně nápadná, že je až k uzoufání nudné sledovat toho mystického blbečka jak dělá pýár všemožné komerci na účet magie. Takovej Dynamo je alespoň skromný týpek. Jeho šou už za vidění stojí. ()

Reklama

Leleta 

všechny recenze uživatele

Show namachrovaného frajírka, který se rád předvádí. Jako osobnost je mi krajně nesympatická, ovšem jedno se musí nechat - Criss Angel zkrátka umí. Navíc přesunul magii z jeviště na ulici, do pouště, nebo do bazénu nějakého toho amerického zbohatlíka. Ať už jsou ti jeho "náhodní kolemjdoucí" zaplacení, nebo ne, show, kterou předvádí, vám vyrazí dech. Jenom škoda, že u toho musí on sám i jeho manažeři tolik přehrávat, i když je mi jasné, trocha divadýlka k magii patří. Ale vážný úraz hlavy, kvůli kterému musíte na týden přerušit natáčení, bych chtěla teda vidět... ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Criss Angel je pre mňa jedna dalšia radová postavička vo svete mágie a kúziel,nezaujímavá a opotrebovaná,ktorá u mňa nevzbudzuje žiadnu dôveru.Ani jeho laciné triky mi nekorešpondujú s vybudovaným image stylom kúzelníka.Tie časy kúziel a kúzelníkov sú už dávno preč.Každé jeho kúzlo je tak priehľadné a transparentné,až je to miestami trápne.A síce nie sú to žiadne štúdiové triky ale triky v priestore.A tým sa nám snaží motať hlavu,kedže spolupracuje s náhodne okoloidúcimi ľudmi,ktorý nie sú len tak náhodne okoloidúci samozrejme!Ale momenty prekvapenia hrajú docela solídne,až má človek nutkanie im uveriť celú hru.Podvod na nás divákov je tu očividný.A nemôžem povedať,že takéto predstavenia sa mi páčia.Nie je správne zavádzať ľudí pri televíznych obrazovkách a tváriť sa,že je to niečo reálne.Ale manipulátor je vskutku dobrý,no i napriek tomu na jednu hviezdičku to u mňa nepotiahne. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačně nejlepší iluzionista na světě (dokonce je několikanásobný držitel této ceny). Co se týče tohoto pořadu, je výborně zpracován - kamera, scénář... všechno na výbornou. No a k tomu ještě ty úžasné a téměř neskutečné triky, které Criss Angel předvádí!! Ten člověk je opravdu Mindfreak.... "Are you ready?" ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama