Reklama

Reklama

Criss Angel: Mistr magie

(pořad)
  • Česko Criss Angel: Extrémní magie (více)

Mistrovský iluzionista Criss Angel, v současnosti považovaný za nejvýznamnějšího člověka na poli magie, překračuje tradici a předvádí nám svůj svěží pohled na moderní mystiku. V novém exkluzivním seriálu na HISTORY®, Criss Angel: Mistr klamu, přenáší kouzelník své tajemství z jeviště do ulic a veřejně předvádí triky, které stírají hranici mezi realitou a iluzí. (History Channel)

(více)

Recenze (249)

Mugs odpad!

všechny recenze uživatele

Emo-homokláda si hraje na mága a lidi mu to žerou, což je na tom to nejhorší. Když si přečtu zdejší komentáře a podívám na hodnocení, nestačím se divit. On je totální idiot, ale všichni co mu dali 1 a více hvězdiček, nebo tu píšou jaký je to frajer jsou ti správní magoři. On z toho aspoň vytřískal nějaký prachy a z VÁS udělal idioty. Asi natočím pořad o cestování v čase. Koupím křeslo, obalím alobalem, přišiju knoflík, sednu si, otočím knoflíkem.STŘIH. Objevím se oblečen v roztrhaném pytli v lese a za mnou kulisy středověkého města. WOW. Jsem cestovatel v čase. A lidi jako vy, tu budou psát jaký jsem moudrý vynálezce... ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Že vraj má charizma a skvelé triky. Ja som však videl len nesympatického týpka, čo svojím prístupom k veci dokázal zabiť aj sebelepší trik. To ako sa snaží navodiť pocit jedinečného zážitku ma vyložene irituje. Niektoré veci ma zaujali, preto nedám odpad, ale takto si teda "veľkého mága" nepredstavujem. ()

Reklama

Delaney odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší iluzionista všech dob... Zatím jsem viděl asi deset věcí, z toho tři se dají lehce prokouknout, tři jsou neuvěřitelně nekvalitně natočený, proč jeden kameraman obchází člověka aby viděl to samé? Že by nenápadný prostor pro střih? a proč druhý kameraman v tu chvílí ujede kamerou a zabere ksichty udivenejch crissovejch kamarádů? a čtyři opravdu nevysvětlitelné triky, ale tak když to dokáže tak proč to dělá ve studiu před deseti lidmi a ne jako pořádnej iluzionista copperfield před tisíci lidmi.... Criss je génius v tom, že jako první přišel na to, že natočit nekvalitní sestřihaný kouzla pouze s udivenými pohledy přátel a lidí ze studia může vynést prachy a slávu... ale ne všichni jsou tak blbý... jestli tě někdy potkam tak tě přejedu nebo rozříznu vejpůl, uvidíme jak se s tím vypořádáš... ()

matmanX 

všechny recenze uživatele

Člověk nemusí vůbec umět kouzla ani triky, aby se stal mistrem magie. Stačí se obléct jako hardcore fanda Marilyna Mansona, najít dobrého kameramana a střihače a na vrch pořádný zástup komparzistů. Dalo by se to přežít, pokud by to aspoň byl sympaťák, ale sledovat půl hodiny narcistického šaška a pozéra, který navíc nedokáže upoutat pozornost jinak než výstředním vzhledem, to opravdu nemám zapotřebí. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačně nejlepší iluzionista na světě (dokonce je několikanásobný držitel této ceny). Co se týče tohoto pořadu, je výborně zpracován - kamera, scénář... všechno na výbornou. No a k tomu ještě ty úžasné a téměř neskutečné triky, které Criss Angel předvádí!! Ten člověk je opravdu Mindfreak.... "Are you ready?" ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama