Reklama

Reklama

VOD (1)

Dokonale vycvičený bojovník proti terorizmu a skvelý ostreľovač James Dial (Wesley Snipes) by si už rád vychutnával zaslúžený odpočinok, no keď ho na jeho farme v Montane navštívi jeho bývalý šéf Jeremy Collins (Ralph Brown), predsa len súhlasí, že preňho ešte niečo urobí- jednu „prácičku“, poslednú... Má sa dostať k nedávno dolapenému teroristovi Alimu Mahmudovi Jaharovi (Nikolai Sotirov), ktorého väznia v Londýne, a umlčať ho. James teda vycestuje do Británie a splní, čo sľúbil – netušiac, že ho práve kardinálne podviedli! Vzápätí sa totiž z lovca stane korisť a James sa má čo obracať, aby si v preňho cudzom meste našiel nejaký úkryt pred vytrvalými prenasledovateľmi z oboch strán zákona, ktorý ho chcú eliminovať. Prekvapivej pomoci sa dočká od iba dvanásťročnej Emily Dayovej (Eliza Bennett). (TV Markíza)

(více)

Recenze (71)

klerik 

všechny recenze uživatele

Dobrý film, keď nečakáte ďaľšie UMENIE BOJA. V podstate rodinný film, v ktorom sa vyskytuje agent CIA. Celé to síce začína sympaticky bez zbytočných kecov, ale po úvode dosť dlho trvá, kým Snipes opäť chytí zbraň do ruky. Na video film veľmi kvalitne spravené a preto aj prepáčim málo uveriteľné pozadie okolo agentov... Prekvapivé ako si vie Snipes udržať kvalitu svojich filmov, keď všetci jeho akční kolegovia lietajú z prieseru do prieseru... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám napíchnutý celý Scotland Yard, centrálu CIA v Lanley i kriminálku Anděl, takže bych tomuto snímku měl patrně dobře rozumět, ale není tomu tak. Patrně za to bude odpovědná ta nepřehlédnutelná bulharská koprodukce, která se nechala nachytat na stokrát ohrané téma a přežvýkala ho po stoprvní. Nebýt skvělé inspektorky Ballardové, tak bych to patrně ani nedokoukal. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Jednoduché béčko o nepohodlném agentovi CIA, kterého se jeho prohnilý nadřízený snaží zlikvidovat (i když není moc jasné, kvůli čemu přesně). Wesley Snipes se tudíž tváří drsně suverénně a pomalu roztává v kontaktu s osiřelou holčinou, co mu nedá pokoj, ale zase se vyzná. Potud celkem OK, přetěžko však rozdýchat extrémní klipovou akci s těkavou kamerou, zoomováním, rozostřováním, zpomalováním, zrychlováním, filtry, stroboskopy a epileptickým střihem. Tady někomu ujela ruka. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film, který ve svý době byl tak nenápadnej, že mě minul. Jenže jsem se k němu dostal až v roce 2022, kdy skrze záplavu totálně vymaštěnejch netflusáckejch kokortin dokonle vyčuhuje, a tudíž mi rozjasnil líce, projiskřil oka a dodal chuť do pátrání po dalším projasňovadlu uprostřed dnešních sraček, čímžtopádem tomu dávám pjet hvězd, a to za a) protože ta holčička je prostě boží, za bé) to má super prima romanticky poetickej konec, a za céé) za tiypyickyi nesmrtelnou Weslijovskou nesmrtelnost. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Není to film, který budete nosit v hlavě. Potvrzuje to fakt, že jsem film už dávno viděl, ale vůbec si ho nepamatoval a díval se "poprvé" znovu. Ani jsem tenkrát nemohl znát Lenu Headey. Takže, je to film, který má dvě rozšířená a oblíbená témata. 1. Zabiják ve státních službách splní úkol a je určen k likvidaci. 2. Holčička a zabiják. Myslím, že film v dané kategorii splňuje požadavek na "akční relax". 75%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Původně měl v tomto filmu hrát i Michael Biehn, ale kvůli časovému konfliktu s jiným filmem Planet Terror (2007) od projektu odstoupil. (ČSFD)

Reklama

Reklama