Reklama

Reklama

Dokonale vycvičený bojovník proti terorismu a brilantní odstřelovač James Dial (Wesley Snipes) by si rád užil zaslouženého odpočinku, ale když ho na jeho farmě v Montaně navštíví bývalý šéf Jeremy Collins (Ralph Brown), souhlasí, že pro něj udělá ještě jednu věc - poslední „kšeft“... Má se dostat k nedávno zajatému teroristovi Ali Mahmudovi Džahárovi (Nikolaj Sotirov), který je držen v Londýně, a umlčet ho. James tedy odcestuje do Británie a splní, co slíbil - aniž by tušil, že byl právě kardinálně podveden! V mžiku se totiž z lovce stane štvanec a James má co dělat, aby v cizím městě našel úkryt před neodbytnými pronásledovateli z obou stran zákona, kteří ho chtějí zlikvidovat. (Canal+ Action)

(více)

Recenze (71)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Není to úplně hrozny film, ale je tam málo akce a díky mladé vedlejší role je to trochu přeslazeno. A pokud si, pánové, chcete zachovat aspoň nějaký zbytek mužnosti, nesledujte úplně závěrečný happy end. Co filmu určitě prospívá, jsou ženské role. Na Lenu Headey se dokážu koukat třeba i celý seriál :-) (Sarah Connor z Terminátora) a Eliza Bennett předčí kdejakou dospělou herečku. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám napíchnutý celý Scotland Yard, centrálu CIA v Lanley i kriminálku Anděl, takže bych tomuto snímku měl patrně dobře rozumět, ale není tomu tak. Patrně za to bude odpovědná ta nepřehlédnutelná bulharská koprodukce, která se nechala nachytat na stokrát ohrané téma a přežvýkala ho po stoprvní. Nebýt skvělé inspektorky Ballardové, tak bych to patrně ani nedokoukal. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Bohužel musim konstatovat, že Áčkové doby Snipese jsou pryč a on chrlí jedno Béčko za druhým!! Přesto má Contractor zajímavého režiséra a poměrně slušné herecké obsazení!!..jenom že samotný film nepřináší nic, co by stálo aspoň za chvilku pocitu dobrého filmu!!...ale abych příliš nekritizoval....herecké výkony slušné a dále bych vyzdvyhnul holčinu, která mu pomáhá, přišlo mi to jako zajímavý prvek do filmu, i když hodně přitažený za vlasy...ale co, jsme ve filmu!!!!..škoda, že není více akce...díky rozpočtu!!!!...čistých 50%!!! Jednou větou: Ono to zase neni tak špatný, jenom to neni dostatečně dobrý!!:) ()

swell 

všechny recenze uživatele

Čekal bych trochu více. Příběh filmu mě prakticky nezaujal, spojení s malou hrdinkou se mi občas zdálo absurdní (i když výkon malé herečky byl opravdu výborný) a chvílemi to byla i nuda. Na stranu druhou se mi vážně líbila nápaditá a zajímavá kamera a musím vyzdvihnout výbornou zvukovou kulisu filmu... Když dám tedy 4* kameře a hudbě a 2* příběhu, průměr mi dělá pěkných 60%. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud má být tohle akční film, očekával bych od hlavní hvězdy trochu více snažení a vlastně i akce. Wesley Snipes je zde ne jako akční hvězda, ale jako těžký důchodce, který většinu času sedí na gauči nebo blbě čumí. Celý děj mi přišel strašně jednoduchý, plný nelogických scén a stupidních dialogů. Scénář je rovněž katastrofa, kamera ještě horší. Snímek je od začátku až do konce jedna velká nuda. Jediná pozitivní věc na celém filmu je snad pouze Lena Headey, které její role vcelku sedla. Jinak nemám v podstatě co hodnotit, nuda a ztráta času. 0/10. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Původně měl v tomto filmu hrát i Michael Biehn, ale kvůli časovému konfliktu s jiným filmem Planet Terror (2007) od projektu odstoupil. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno