Reklama

Reklama

Marnie (Famke Janssen) si v domácí vazbě má odpykat trest za vraždu svého manžela Mikea (Michael Paré). Ten ji v manželství týral a nehodlá s tím, jak se zdá, přestat ani po smrti. Jeho návštěvy jsou čím dál častější. Pomoc a pochopení hledá Marnie u svého přítele Joeye (Ed Westwick) a u bývalého Mikeova parťáka Shankse (Bobby Cannavale). Otázkou je, zda se jí dá pomoci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele

Ak sa zamýšľam nad týmito priemernými horormi, tak vždy tá prvá polovica filmu je omnoho lepšia jak tá druhá, a tiež to platí aj v tomto prípade. Famke Janssen je veľmi krásna herečka, s jej výkonmi v sérii X-men som bol spokojný a ráta sa k tým mojím obľúbenejším herečkám, som bol zvedavý ako sa jej darí mimo X-men ,nakoniec si myslím, že musela byť dosť zúfalá, že prijala rolu v tomto filme. Efekty sú totálne nezvládnuté a stvárnenie ducha, nevyvolalo žiadne znepokojenie. 4/10. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Domáce väzenie je filmovo vďačná, atraktívna vec, ale v Distubrii a Delirium bolo spracované lepšie. Tu nás čaká len nesympatická hrdinka, nesympatická herečka a značne blbý scenár s nanič koncom. Atmoška zo začiatku fajn, ale akonáhle sa začne hrať s otvorenými kartami a trikmi, začne to byť béčko hraničiace s céčkom. Samostatnou kapitolou je brutálna scéna „umlátenie duchom na smrť“, ktorá je po stránke gore fakt odporná, na strane druhej vôbec sa nehodí do dovtedajšieho konceptu/štýlu snímky. Režisér Búrky s Charlesom Danceom a scenárista Stopára s Rutgerom Hauerom sa veru moc nevytiahol. Za zmienku stojí ústredný vzťah medzi 44-ročnou ženou a ledva 21 ročným chalanom, tak ale život je všelijaký. 30 % ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Marnie je z väzenia eskortovaná do svojho veľkého domu v Brooklyne, aby si tam odpykala v domácej väzbe zbytok trestu. Na nohu jej pripevnia elektronický náramok, ktorý ju monitoruje a obmedzuje jej pohyb v okruhu sto stôp ("30 a pol metra"). Zdá sa, že je to pre ňu dobrá alternatíva. Lenže v byte nie je sama. Máta ju a terorizuje duch jej tyranského mŕtveho manžela, ktorého zavraždila. Tento americký film je priemerný, komorný, duchársky horror. *** ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že je to na způsob Disturbie- náramek na nohu, ani na krok s domu.. Ale pak se to celé rozjíždí v duchařském sice průměrném, ale dobrém pozvolném tempu. Mrtvý manžel nechce odejít na onen svět a dělá své ženušce i po smrti pořádné peklo! Těsně před koncem, jsem si myslel že se Marnie, nechá zatknout za vraždu Joeyeo, kterého duch zabije po jejich milostném románku - mimochodem hodně brutální zabití. A ona bude za blázna, kterej se pominul a odvezou jí s domu a tím pro ní utrpení skončí. Ale to se nestalo... Škoda jen, že se to neodehrává někde na kraji vesničky v domě, atmosféra by byla určitě lepší.. ale i tak mohu doporučit zkouknout, rozhodně nepatří do kategorie béček! ()

Ragdoll 

všechny recenze uživatele

Horor, který se snaží působit mysteriózně a strašidelně, ale opět je svým nepovedeným provedením z mého pohledu pojat jako vcelku humorní záležitost se špetkou zbytečné brutality a temnosti. Celý příběh je velmi prostý, má rychlý vzestup i spád a konec, jenž má působit velmi emotivně a mírumilovně, se ze všech ohledů projevil jako nadmíru zkažený a směšný. Po dobrých hororech většinou nemohu spát, u tohohle jsem měl co dělat, abych se udržel vzhůru. 40%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Shanks by nemal byť priradený k prípadu. Keďže obeťou bol jeho zosnulý kolega, došlo by ku konfliktu záujmov. (Pat.Ko)
  • Natáčelo se v New Yorku v USA a v Budapešti v Maďarsku. (Terva)

Reklama

Reklama