Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka vojáků je povolána, aby výzkumnou laboratoř zbavila krvežíznivých zombie, které se z tamějších lidí staly následkem nepovedeného pokusu. Jeden z vojáků je však kousnut a utíká z areálu. Dostává se do striptýzového klubu, kde se později změní v zombie a zaútočí na jednu z pracovnic. Z té se také stane zombie, jenže na rozdíl od jiných nahnilých "kolegů" je nadále schopná normálně přemýšlet a tak dál vykonává svou prácí. Muže tím dostává do varu, jelikož jako zombie striptérka je mnohem vášnivější a divočejší, avšak je tu jeden problém – a to ten, že jí své zákazníky. (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Zombie Strippers je hodně ulítlou záležitostí, opovrhující obecné zalíbení, za to patřičně lákavou pro milovníky dvou pokleslých žánrů: porna a horroru. Díky zasazení děje do striptýzového baru, kde se z nudných tanečnic stávají sexy tančící mrtvoly, nabídne však i něco navíc, než jenom vyhřezlá střeva a obrovský kozy. Třeba skvělého Roberta Englunda nebo všemi oblíbenou umělkyni Jennu Jameson. Nebo černočerný humor, co tady na vás útočí s vervou tak nevídanou, že i střelba kulečníkových koulí ženským geni(t)álním otvorem vám přijde zcela normální. ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Hrozně pitomý film. Na komedii málo vtipné, na horor málo strašidelné a celkově postrádající nějaký smysluplný děj. Těch pár silikonových krasavic, jež přehrávají co jim síly stačí, po čase začnou nudit stejně jako celý film. Jenna Jameson už teda natočila lepší snímky, než je tento rádoby šokující trash. ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl Zombie strippers hodnotit jako normální film, propadl by se do bažin stupidnosti - kdybych ho měl hodnotit mezi jeho béčkovými bratříčky (a hlavně sestřičkami), dosáhl by vrcholu. Proto jsem se rozhodl pro kompromis s tím, že pokud máte koule na správném místě (hlavně pokud je alespoň máte:), nemáte problém s nahotou či cákanci krve a hnisu a rádi se pobavíte u absolutní (ale k dokonalosti sesmolené) hlouposti, můžu vám tyto kočičky jen doporučit. ;) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak strašně stupidní sračka s ubohejma trikama i hereckejma výkonama, až je to naprosto děsná prdel. Jednoznačně nejlepší je to dobytkářský publikum v tom striptýzovým klubu, který se pořád raduje a všude rozhazuje prachy, ale ani striptérky s kozama ven nejsou k zahození a to ani nemluvim o sice trikově průměrných, ale za to v hojným počtu používaných, totálně brutálních gore tricích, u kterých je kvalita nahrazená kvantitou a ani to nějak nevadí, zvlášť když se tam trhaj ruce, otvíraj lebky a roztrhávaj čelisti od sebe. Film 3* +1* za publikum ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

tady se asi budu muset hodně rozmyslet nad hodnocenim,jelikož svůdné zombie už nejsou ani béčkovým,jako spíš céčkovým,ne-li déčkovým "hororem",ovšem na druhou stranu už SZ spadají do té kategorie filmů,které sou tak blbé,až sou vlastně dobré...zatím dám za tři,ovšem celkově to osciluje někde mezi odpadem a 4 hvězdami... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natočen za pouhých 18 dní. (facojurka)
  • Jedná se o první film Jenny Jameson po odchodu z pornoprůmyslu. (Tochal)
  • První nakažený voják se jmenoval Byrdflought, což bylo myšleno jako slovní hříčka na epidemii ptačí chřipky, v anglickém jazyce bird flu. (facojurka)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno