Reklama

Reklama

Všichni milují Mandy Lane

  • USA All the Boys Love Mandy Lane
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Mandy Lane (Amber Heard) sa cez jedno leto zmení z nepekného dievčaťa na krásku. Tým sa okamžite zvýši záujem o jej osobu u populárnych deciek zo školy, ktorí ju nakoniec pozvú na víkendovú párty na odľahlom ranči. Ako však zábava vrcholí, účastníci začnú za nejasných okolností miznúť. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

A vy jí budete milovat taky. Amber Heard je naprosto neuvěřitelná kočka. To všichni víme, ale představte si jí před sedmi lety. Jesus Fucking Christ. V tom filmu by klidně mohli souložit krysy a tlusté černošky, ale stejně by ste na to koukali. Je to klasickej příad hororu, kdy banda mladejch nesympatickejch lidí vyjede do divočiny do nějaký chaty (domu) a něco (někdo) je začne terorizovat. Film je průmer, nějaké té pointy se taky dočkáte, ale to hlavní je tady tentokrát opravdu ta Amber. Budete tu slintat a nepůjde tomu zabránit. Nueskutečná kočka to tentokrát vytáhla o jeden bod nahoru. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Dobrá hudba, premakané efekty... Tým sa ukončili ďalšie pozitívne vyhliadky na to, že sledujem FAKT dobrý film. Dej točiaci sa okolo nevinnej Mandy Lane, po ktorej (ako už z názvu vyplýva) všetci šli ako kŕdeľ supov, bol od začiatku dosť čitateľný, priehľadný. Aj keď musím priznať, že ma prekvapil ten nečakaný zvrat v závere. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

2* a je to až moc. Půl * je za zvláštní atmosféru a 1 a1/2 * samozřejmě za Mandy Lane. Amber Heard je totiž skutečně neuvěřitelná kočka a určitě i já bych patřil do skupiny chlapců, kteří milují Mandy Lane :-). Ale prostě jako horor je to bez diskuzí dost nevýrazný a chudý průměr, který nemá co nabídnout a čím zaujmout. Postavy jsou sice snesitelné a většinou i sympatické (především pak dívčí osazenstvo v čele s právě zmiňovanou kráskou Amber), zápletka je ovšem nudná a těžce profláknutá a závěrečná pointa alespoň pro mě překvapivá, ale v žádném případě ne šokující a už vůbec ne nějak originální. Napětí pak sice v pár scénách zafunguje, ale co se týče vražd, jejich zpracování a efektnost je totálním odpadem! Nevyžaduji za každou cenu brutalitu, hektolitry krve, praskání kostí a vnitřnosti na každém rohu, ale v případě Mandy Lane to autoři už vážně s tou krotkostí a přístupností přehnali, v tomto směru nemůže potencionální divák tedy očekávat vůbec nic, takže spíš než o horor jde o thriller. Já z Mandy Lane prostě moc odvázaný nebyl, jediným pozitivem je příjemný pohled na pěkné herečky, ale vše ostatní je nezábavné a mdlé a celé to navíc nemá ani nic moc spád. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pokud se hodně nudíte, tak je to docela koukatelný teenagerský horrůrek. Sympatičtí herci, pěkné prostředí, dost mi tam ale chyběly brutální scény - film byl zřejmě jen do 12 let nevhodný. Trošku se to táhlo. Taky jsem moc nechápal, co všichni na Mandy viděli??? Když už chtěli, abychom si mysleli že MANDY je MISS PLANETY, měli vybrat hezčí holku a né průměrnou nezajímavou kačenu! No a konec byl dost trapný...... Suma sumárům : průměrný horror na jedno podívání ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Takovej trochu víc retardovanej teen slasher. Blboučké to je asi záměrně, 2/3 filmy se nic moc neděje, sem tam nějaký ten mord mimo kameru a divák musí přetrpět hromadu debilních sexistických narážek, které sice sem tam pobaví, ale intelektuální nijak zvlášť neobohatí... Konec vcelku dobrý, ale mdlá pachuť zůstává. Díky Amber Heard se na to celkem koukat dá, ale zejtra nebudu vědět, o co šlo, a za týden si už ani nevzpomenu, že jsem to vůbec viděl. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 92. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Ranč, který se ve filmu objevil, patřil rodině Hilary Duff. Součástí ranče byl i hřbitov s více jak 60 hroby z 19. století. (hladass)
  • Během natáčení byli pro štáb a herce obrovským problémem červení mravenci. (hladass)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno