Reklama

Reklama

Panika v městečku

(seriál)
  • Belgie Panique au village (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Kovboj, Indián a Kůň – nerozlučná trojice potrhlých přátel prožívá neuvěřitelná dobrodružství v belgicko-francouzském animovaném seriálu. V městečku zvaném Panika, na dohled od farmáře Stevena a jeho ženy Jeanine, žijí v jednom domě Kovboj, Indián a Kůň. Nerozlučná trojice přátel prožívá každý den bizarní dobrodružství. Naši hrdinové jsou plastové figurky evokující dětství, kterým technikou stop motion vdechla život nerozlučná dvojice belgických animátorů. Excentrická komediální šaráda plná vypilovaných odzbrojujících gagů, vycházející mimo jiné z dědictví surrealismu, nabízí animovanou akční podívanou par excellence. (Česká televize)

(více)

Recenze (83)

kiki1 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu zdejší hodnocení, protože takovou chujovinu jsem neviděla. Hnusná animace, hnusné postavičky na podstavcích, děj žádný. Chvíli tam z naprosto neznámého důvodu létají krávy, v následující scéně je indián zapíchnutý ve zdi, za minutu na to tam kůň zvrací dort (nebo co to dělá). Nelogická kokotina, která si zaslouží odpad. Nezasmála jsem se ani jednou, jen si s hrůzou rvala vlasy, ať už těch pět minut proboha živýho skončí. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Dvacet pětiminutových na sebe nenavazujících dílů s poměrně rychlým sledem událostí. Příběhy plastových postaviček koně, kovboje, indiána a dalších, jsou zřejmě vymyšlené pod vlivem nějaké kombinace drog, protože tohle opravdu není běžná pohádka pro děti. Zde je možné cokoliv. Některé epizody jsou pouze prvoplánové šílenosti. Ty další také, ale aspoň mají nějaký nápad, co stojí za pozornost. Vysoké hodnocení je způsobené tím, jak moc je to jiné, než že by to bylo něco hrozně vtipného a zajímavého. ()

Reklama

mignonka 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem dlouho neviděla nic šílenějšího. A zároveň vtipnějšího. Indián, kovboj i kůň mě dostali hned při sledování prvního dílu. A protože jde jen o díly méně než pětiminutové, neodolala jsem a pustila další. A další. Nutno říct, že je asi lepší sledovat je po jednom kousku a s menším odstupem. Protože jakkoli je použitý humor geniální, po určité době už si na něj tak nějak zvyknete a výbuchy smíchu přichází s čím dál menšími intervaly. Moje oblíbená epizoda: malý koník se přichází učit ke kovbojovi, indiánovi a velkému koni. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Neskutečně šílené ale přitom naprosto geniální a tak jednoduché. U tohoto se prostě nejde nesmát. Člověk prostě žasne čím dál tím víc, např. Janinka se i sprchuje stále s kýblem v ruce? Jasně, proč ne. Rozhodně chci taky Relax, který se z masážního křesla dokáže proměnit přes vířivku, letadlo, raketu a další na vaflovač. Kůň na skatu, trsající zvířata, únos osla, naprosto antifyzikální počiny, jako vyvrtat pidi otvor a tím nasypat pytel velké kukuřice. A Kůň má rozhodně můj respekt:D ()

Gabretta 

všechny recenze uživatele

Mistrovství světa v humoru a ztřeštěné originalitě scvrknuté do 4 min! Jednotlivé epizody jsou přesně akorát tak dlouhé, aby neztratily půvab a rytmus a nezvrhly se v poměrně bezšťavnatou nudu jako se to stalo stejnojmennému filmu. Hlavně - nebrat Stevenovi traktor, Indiánovi pušku a nepotkat medvěda! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama