Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hank před soudem vyslechne rozsudek, ale v rozhodující chvíli omdlí. Když se probere, zjišťuje, že dostal jen podmínku. Karen se s Benem chystá na společný výlet, jehož se má zúčastnit i Becca a Benova dcera Pearl. Hank začne vážně přemýšlet o tom, jak se zachová ke své rodině. (Česká televize)

Zajímavosti (2)

  • Původní název epizody "...And justice fo all" nese stejný název jako album americké thrash metalové skupiny Metallica z roku 1988. Název je odvozen z tzv. slibu věrnosti vlajce Spojených států amerických, jehož úplné znění je: „I pledge all allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one nation, under God, individual, with liberty and justice for all". (myst3ry)

Californication (2007) (seriál)

  • Rovnako epicky, ako začína pilotný diel celého seriálu, končí záverečný diel 4. série songom "You Can't Always Get What You Want" od kapely Rolling Stones. Skladby od Rolling Stones sa v seriáli objavujú často, keďže Hank Moody (David Duchovny) je rovnaký oduševnelý voľnomyšlienkár ako členovia kapely. (ZOUi)

Reklama

Reklama