Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři muži a dvě striptérky se vracejí z mládenecké party v New Yorku a vstupují do stanice podzemní dráhy, která je již od sedmdesátých let uzavřená. V těchto uzavřených prostorách jsou svědky brutální vraždy dopravního policisty třemi neznámými útočníky a nyní jsou nuceni bojovat o své vlastní životy. Děj filmu se odehrává v reálném čase a čerpá z filmů Johna Carpentera a filmů jako je např. DELIVERANCE. (TomikZlesa)

(více)

Recenze (71)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Tak si to zhrnme. Pozrel som si to iba kvoli Adkinsovi. SPOILER: Co vsak cert nechcel (ale scenarista ano), Adkins je zamordovany medzi prvymi a ani si neskrtne KONIEC SPOILERU. Nuz a zvysok? x-ta variacia pribehu o hrstke civilizovanych voci bande ludskych primatov, ktori poluju na vsetko ludske, co este vladze dychat a ma vsetky telesne organy na svojom mieste. Okrem jednej malinkej obmeny, vsetko sa to nezazivne potaca v zabehanych kolajach. Mordovacky, predvidatelnost co bude v dalsej desatminutovke, dokonca snaha aj o socialny presah na temu "mesto v meste" resp. stret sveta nahore vs. svet v podzemi tu uz bola viackrat, vzdy lepsie a putavejsie stvarnena. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Je mi šumafuk, že Scott Adkins tu nerozkopáva hlavy a skôr mi bolo sympatické, že sa snaží vybehnúť zo škatuľky, no vybral si na to veľmi zlí film. Už úvodná scéna, kde žena o dušu beží cez metro, vybehne na eskalátor a ostane tam stáť ako prikovaná, namiesto toho aby bežala ďalej, dá jasne najavo, že toto nebude z tých chytrejších filmov. To čo nastalo potom to totálne zaklincovalo. Ale nič to. V ďalších priebehu som na to zabudol, ale asi v dvadsiatej minúte keď nastala prvá akčná scéna, som mal chuť v momente ten film vypnúť, pretože to čo začal predvádzať kameraman sa len tak nevidí. Triasol a krútil kamerou ako o život tým najnemožnejším spôsobom a to mu bohužiaľ ostalo až do konca. Hviezdička za rozmačknutie hlavy výhybkou a viac ani ň. ()

Reklama

Teardown 

všechny recenze uživatele

Další špatný vtip o podzemním kočkováním s bandou nasraných houmlesáků nebo co to bylo vlastně za prapodivnou pakáž, který nejenomže ničím nepřekvapí, ale spíše unudí k smrti. Jako celek špatně zrežírované, dějově nezáživné a akční scény rozklepané, nepřehledné, no prostě totálně zprasené. Podobných filmů na tohle téma je myslím relativně dost, takže radím zkusit něco jiného, než-li tuhle naivní pitominu. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný potenciál utopený v záplavě amerických, bohužel dost klasických, sračkeřin. Celá řada zbytečných keců, emotivních chvil, trapných omluv a vzkazů těsně před smrtí ( styl ,,řekni mámě, že jí mám rád - s nožem v zádech a v bratrovo obětí" ). Občasné, absolutně nesmyslné, chování hlavních postav ( hlavně těch s něžným pohlavím ). Několik změn na ,,z nuly hrdinou ", v té nejnemožnější chvíli. Parta vrahounů spíš k smíchu. A na závěr rádoby šokující, ale opak navozující, konec. Prostředí slušný - podzemní chodby New Yorského metra, tma, špína, smrad, krysy, šváby, ...s tím by se pracovat dalo, stejně tak je to s gore - krví se nešetřilo, pár usekaných končetin a jedna rozmáčknutá hlava v kolejích (sorry za spam ) fanouška potěší. Bohužel to nestačí, to špatné předčí dobré a to ve víc jak polovině filmu. Hold škoda ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, které se dějí v metru není ani moc hrozný. Partička ne moc sympatických přátel, kde jediný Breckin Meyer vyčuhuje z řady se po vykopnutí z hospody dostanou do metra. Tam jsou nuceni vystoupit a jelikož v nejbližší době nepojede žádné jiné metro, musí se přes koleje dostat na další zastávku, kde by snad mohli vyjít ven. Cestou ale narazí na skupinu bezdomovců s dredama (uznávám, ne moc šťastný výběr záporáků) a až do konce filmu se na ně pořádá hon. Prostě takový metro slasher. Ve Stag Night se ale moc brutality nedočkáme a když už, tak na špatném místě. Bezdomovci se pořád tváří hrozně drsňácky a přitom vypadají, že se honí jenom o drobný a rohliky. Je to sice podprůměr ale hodnotím za tři hvědičky. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama