Reklama

Reklama

Botched

  • Velká Británie Botched (více)

Obsahy(1)

Skupina zlodejov sa pre ruského zbohatlíka snaží ukradnúť veľké množstvo diamantov. Keď už akcia vyzerá byť úspešne prevedená, okolnosti pripravia tím o korisť. Jediný, kto prežije je Richie. Avšak to nemusí byť dlho pravda, pretože ruský sponzor nie je vôbec spokojný s výsledkom. A tak Richie dostáva poslednú možnosť odčiniť, čo pokazili. Musí ísť do Moskvy ukradnúť posvätný kríž. Akcia sa nevyvíja ako dúfal, jeho tým je složený z dvoch nešikovných Rusov. Jeden z nich hneď na začiatku zastrelí nevinnú ženu, po čom utečú aj s rukojemníkmi na záhadné 13. poschodie. A tam sa začnú diať zvláštne veci. (ethos)

(více)

Recenze (90)

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Botched vyniká hlavně skvělým humorem, bizarními dialogy, které jsou podávány kvalitními herci srandovně nekvalitní angličtinou (většina herců mluví s ruským přízvukem) a skvěle napsaným scénářem. Trochu mě zklamalo, že ke konci těch překvapení, které na diváka autoři chrlí ze začátku, je už znatelně méně, a že na některých místech se uchýlilo k záchodovému humoru, ale výsledný fantastický dojem mi to nepokazilo. Gore je v něm dostatek, takže si na své přijde i ta část horrorových fanoušků, která by se na obyčejnou horrorově laděnou komedii asi dobrovolně nepodívala (existuje-li taková). ()

TheDon odpad!

všechny recenze uživatele

Kite Ryane, dlužíš mi 95 minut mýho života ! Větší shit jsem v životě neviděl. Tohle se může líbit tak maximálně člověku, kterýho IQ dosahuje maximálni hranice pěti průměrných fanoušku Majka Spirita dohromady ,tzn. celých pět bodů. To značí těžkou mentální retardaci. A přesně takovej je i tenhle film. Kriminálka? Možná prvních pět minut. Komedie? Ani omylem. Horror? To, že si Ivan Hrozný přibíjí ksichty na zeď z toho horor neudělá. Thriller? Po napětí ani stopy. Tohle je všech odpadů král ! ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ritchie neprežíva najúspešnejšie obdobie lúpežníka na objednávku. Potom ako mu nevyjde kšeft krádeže diamantov pre miestneho bossa, dostáva druhú šancu. Tentokrát má za úlohu zmocniť sa posvätného zlatého kríža Ivana Hrozného umiestneného v jednom z posledných podlaží mrakodrapu v Moskve. Podarí sa mu konečne splniť čo mu bolo šéfom prikázané? Idiotské, nelogické, stupídne, no presto všetko miestami pomerne zábavné. Nakoniec, predsa len ide o komediálny horor, ktorý sa od samého začiatku ani len nesnaží tváriť seriózne, takže niet sa čo čudovať. Zo žánru horor tu veľa nenájdete. Snímok je obohatený o pár (asi 3 - 4? ) pomerne slušných gore scén. Eto Vsio - 55%. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bizarní klání na uzavřeném patře moskevské výškové budovy má dva rozdílné poločasy. Ten první, kterému vévodí anglický Michel Galabru s upilovanou brokovnicí a tragikomickým ruským přízvukem, je kvůli své retardovanosti na předčasný odchod do šaten. Když ve 47. minutě Jaime Murray svlékne dres a hrozný vlasatec začne psát svou krvavou bylinu, trochu se to okysličí, ale to nic nemění na tom, že špílmachr Dorff prosebně vzhlíží směrem k lavičce, aby ho už stáhli z hřiště.. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak to byla docela slušná prdel. Pakliže hledáte nějakou hororovou komedii zkuste tohle. Ikdyž pod pojmem horor tady nehledejte strach, napětí ani hororovou atmosféru. Spíš spoustu krve a nějaký to slabší gore. Botched je docela slušná a hlavně vtipná vybíjená odehrávající se na jednom patře. Sice chápu, že to nemusí sednout každýmu ale dávat tomu odpad mi přijde hodně přestřelený. Já jsem se víceméně u filmu bavil od začátku až dokonce. Hudba je dobře zvolená, děj svižnej(nenudí) a postavy různorodý. Některý jsou cáklý, některý vtipný, některý šílený a Jaime Murray zatraceně šukadelická. Takže za mě jo. Nemám s tímhle filmem problém a dávám pěkný 3hvězdy. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Stephen Dorff byl za tento film oceněn na Hororovém filmovém festivalu v New Yorku v roce 2007 jako Nejlepší herec. (PußyMagnet)
  • Oceněno jako Nejlepší hraný film na Hororovém filmovém festivalu v New Yorku v roce 2007. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama