Reklama

Reklama

Smrtící zbraň

Trailer

VOD (1)

Starnúci bývalý policajt Matt Conlin (Steven Seagal) si vďaka svojej chorobnej hráčskej vášni narobil množstvo nepriateľov a obrovitánske dlhy, ktoré splatiť rozhodne nebude ľahké – presiahli už totiž milión dolárov! Keď však jedného dňa diskrétne skúpi akási tajná vládna organizácia všetky jeho dlhopisy, zdá sa, že sa naňho konečne opäť usmialo šťastie. Na oplátku za túto „láskavosť“ má Matt vypátrať zopár mocných kriminálnikov, ktorým sa vďaka ich hriešne veľkému bohatstvu až dosiaľ darilo stáť nad zákonom - a zlikvidovať ich! Nemá s tým v podstate žiadny väčší problém... No keď odmietne eliminovať skorumpovaného policajta, ktorého mylne považuje za čistého, je zrazu nútený pokúsiť sa prestrieľať na slobodu. Ocitne sa totiž v nezávideniahodnej situácii, v ktorej každý pohyb môže byť jeho posledným... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

žeru segalovky poslední dobou,příčina má vždycky následek,následek má vždycky příčinu,tento film nádhérně dokazuje to,že příčina nevede k následku a následek nevede k příčině.slaboduchá akční píčovinka,ve které steven sem tam teda dokáže rozdat úder,už vůbec se bohužel nedokáže vyhrabat z bláta sračkovitého vychvalování sama sebe,ve filmech,které smrdí blbostí,už když si je koupíte.hele stevene,natočíme film,ty budeš hustej,děj blbej,ostatní herci ještě blbější, a neboj na dvd na tom trhnem a natočíme další blbost,lidi,tohle je odporný,o 4 % míň než nico?????se normálně vodpalte. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

No, Stevo vyzera, ze natocil dalsi temne a drsne sa tvariaci fryler. Scenar je dost obstojny, hlavne, ze sa nejedna o totalny vyplach typu Attack Force. Akcne sceny su pritomne, dokonca aj Stevovo aikido dostane priestor, a to je uspech. Mame prestrelky /ako vzdy..../ a autonahanacku. Jo a konecne sa zbrane samy nenabijaju a auta sa samy neopravuju -- to je velke plus. 20 % ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ano na Seagala je to slušný film, když si vezmeme že váží bůhvíkolik kilo a nosí jen úplně plandavé trička, to ale přece neznamená, že tady budu dávat téměř totožné hodnocení jako u jeho skvostů, jakými byly Přepadení v pacifiku, Nico, Nemilosrdná spravedlnost. Takovou kvalitu Smrtící zbraň nemá ani náhodou. Můj názor je, že by se na to Steven měl úplně vykašlat. Navíc když po něm ve filmech vyjíždějí i docela pěkné ženské, to už opravdu realita není. I těm herečkám to nemůže dělat dobře. Ale jinak je to celkem pohodový film, který patří mezi ty průměrně co lamač kostí natočil. 40% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Od té doby, co byl vyhozen z policejní jednotky, to s Mattem (Steven Seagal) jde hodně z kopce. Alkohol a hazardní hry jej strhávají do čím dál víc do bahna, a jediné, co jej ještě alespoň trochu drží nad vodou, jsou víkendy trávené s vlastní dcerou. Dluhy, které z hraní rulety má, jej nakonec dovedou k jediné možnosti - aby se jich zbavil, musí vzít zavděk prací, která jej dovede až na samotný okraj společnosti - a jedině tak bude moci začít nový život... V rámci speciálního filmového žánru zvaného "Seagalovy akční filmy" je tento téměř zářlivou hvězdou - vcelku zajímavý příběh, sympatické akční scény (to Steven, i přes svoji hmotnost umí) a tak vůbec. Samozřejmě, z globálního pohledu je to téměř stejná slátanina, jako ostatních deset tisíc Seagolových filmů, byť tento je o malilinkatý chloupek menší slátanina, než ty ostatní. Na jedno podívání neuškodí, a víckrát jej vidět rozhodně nemusím - to ale stoprocentně platí i o všech ostatních Seagalových filmech... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 2/10 Hudba 5/10 Akce 3/10/// PLUS: Seagal jako nájemný zabiják (tedy záporná role), který neví na čí straně má stát je něco nového, hudba tomuto filmu dodávala alespoň nějakou tu atmosféru, a případná likvidace protivníků je jako za starých časů MÍNUS: tak slabí film už jsem dlouho neviděl, závěrečná přestřelka je nepřehledná a podivně natočená, Seagal neví na čí straně stát a divák neví ani na čí straně stojí, je to celkově nepřehledné, kvalita obrazu je hodně špatná, nudil jsem se./// Shrnutí: Steven "Sádlo" Seagal je tak svalnatý, že se ani nemusí krýt (nemá to pro něj cenu, protože se nevejde za cokoliv co by ho krylo) a rovnou vyráží vstříc přestřelce. A přitom počáteční nápad s postavou, který přišla o všechno a nemá na výběr je minimálně zajímavá. Natočeno je to ovšem způsobem, který vás znechutí a odradí od dalších filmů. A to jsem se přitom na tento film docela těšil./// Celkem 31%/// ()

Galerie (26)

Zajímavosti (7)

  • Scéna, ve které Matt (Steven Seagal) zapálí projektilem zápalky, je reálná. Dokonce sám Steven Seagal tento malý trik prý dokáže, ostatně se ho rozhodl předvést již v pořadu Steven Seagal – Muž zákona (od r. 2009). Zde se mu zapálení ovšem nepovedlo, jelikož došlo k odstřelení hlavičky zápalky. Vzhledem k tomu, že pořad není o zapalování zápalek, pokus se uskutečnil pouze jednou a bez přípravy. (darebak)
  • Na konci filmu donesie Seagalovi jedna žena balíček a fotku s mužom, ktorého má Seagal zabiť. V skutočnosti je to fotka samotného režséra Roel Reiného. Fotka bola odfotená pri natáčaní. (Seag)

Reklama

Reklama