Reklama

Reklama

Svědkem zločinu

  • USA While She Was Out (více)
Trailer

Obsahy(1)

Žena v domácnosti (Basinger) je nucena se o sebe postarat, když se ocitne v opuštěném lese se čtyřmi kriminálníky. Co začalo jako rychlý výlet do obchoďáku končí v lese bojem o holý život. Vše co má, je krabice s nástroji a touha po přežití. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, ono si to asi nejde odpustit - čím je Kim starší, tím ji to podle mě víc sekne. A její vzhled tvoří asi tak 50-60% toho, proč stojí za to film alespoň jednou zkouknout. Jen by mě zajímalo, na čem Kim první půlhodinu frčela, protože se chovala jak kdyby celou dobu než se vrátí její manžel z práce jen balila jointy a sjížděla lajny. Štěstí, že se to po půlhodině spraví. Film mohl dopadnou mnohem líp. Jen nechápu jak je v tomto filmu nemožné ztratit/schovat se někomu v lese. Ale kluci měli asi nějakej šestej smysl. A že by na rozestavěném staveništi nebyl hlídač? A když už by tam teda nebyl (jako že teda nebyl), ono by v noci, kdy se nemaká, staveniště nasvícené jak fotbalový stadion nepřivábilo policejní hlídku? A že se sakra mobily vybijou vždycky v nepravou chvíli.... A co měl sakra znamenat ten konec? Buď ho tam neměli dávat, nebo ho neměli utínat tak brzo. Já se tak zrovna na tuhle scénu (která byla jasná a očekávatelná jako že ráno vyjde slunce) těšil tak od druhé půlky filmu, a oni ji takhle pokakaj..... Tři hvězdičky za to, že je to přece jen koukatelnej film.... ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Tejto 80 minútovej nude by skôr sadol podtitul: "Chyť si svoju dôchodkyňu" a dá sa rozdeliť do troch častí. Prvá: Kim doma manžel serie, rozhodne sa ísť nakupovať. Druhá (bohužiaľ najdlhšia): Kim naštve chlapcov na parkovisku a tak sa veeeeľmi dlho a nezáživne naháňajú po lese. Tretia: Kim sa so všetkým vysporiada po svojom. Kim mala ostať pri vyžieraní chladničky s Mickym Rúrkom, naháňanie mladíkov po lese už pre ňu nieje. Lukas Haas za drsňáka? To si snáď niekto robí prdel :-P ()

Reklama

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový "thriller", kde Kim Basinger pobíhá po lese pronásledovaná partičkou gangsterů tupých téměř jako scénář. Thriller byl v uvozovkách z důvodu, že pocity strachu se nedostavili, párkrát jsem se sice zasmál když se někdo vtipně přerazil o pařez, nebo když si Kim celou dobu táhne železný kufřík z auta, aby postupně vytahovala vražedné nářadí a likvidovala své pronásledovníky. Poslední část filmu už není ani vtipná, jen nudná a sexuální vyústění je tak nekonečně blbé, že jsem přesvědčen, že první film Susan Montford by měl být i jejím posledním. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Po pěti minutách zavření obchodního domu není na parkovišti (a všude jinde!) ani živáčka. Kdy jako zavírali, ve tři ráno? A vrchol tuposti byl, když se parta mladíků nahánějících Kim Basinger vždycky někde zastavila a něco řešila, Kim se místo náskoku na útěk zastavila s nimi a pozorovala je...! Pak následovala variace na Ramba 1, akorát místo nože a dřevěných kolíků používala hrdinka červenou bedýnku s nářadím. Úplně blbý a zbytečný film. Kim, jak si mi to mohla udělat? Jedna hvězdička za originalitu: močící hlavní hrdinku 1/10 ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Začalo to klasicky. Co si tak pustit (kromě plynu), když na nějakou uměleckou kládu nemám zrovna sílu, na erotiku náladu (nebo naopak ? :-) A když nechci riskovat neznámý, byť námětem lákavý film, u kterého bych se místo užívání třeba mohl jen zbytečně nasírat? A vtom na mě z monitoru spiklenecky vykoukl jeden trefný komentář a bylo vymalováno. Užiju si, podle návodu, trochu té plytké zábavy, ovšem na jiný, podstatně rafinovanější způsob... Takže jsem zašel do garáže, pro kufřík mého kvalitního značkového nářadí a s ním jsem nedočkavě vyrazil za nabíječkou mého mládí Kim ( 9 ½ týdne – wow!) . Kdo se bojí, nesmí do lesa, uťápnuté domácí puťky - v boj! No, já jsem to vybojoval za pouhé dvě hvězdy. A to ještě jen díky Kim a hlavně tím komentářem doporučenému přístupu brát to jako komedii, nedopatřením zamýšlenou jako thriller, díky čemuž se zbytečné nasírání se nad nelogičnostmi a stupiditami změnilo v užívání si téhož. Prvosenka měla pravdu... Nicméně tvůrci měli ještě tu a tam rezervy: grázlíkovi ujede sprst na spoušti a sejme strážného. Fajn. Řekl bych, že je to docela průser - dokonce i v Americe... A on nevezme hned roha, ale (asi aby hezky umělecky vtáhnul diváka do hierarchie a vzájemných vztahů v bandě) nad ještě teplou mrtvolou na parkovišti u obchoďáku (vánoční nákupní horečka, ještě před chvílí všude lidí jako psů) začne s kámošem řešit oslovení a dojemně mu slibuje, že už mu nikdo z party nebude říkat Negříku ! ROFL ! Zde bych navrhoval přidat dojemnou scénu, kdy Negřík vytáhne ze záňadří medailonek s fotkami rodičů - téměř bílé maminky a tatínka Hispánce. Následuje upřímná omluva, chlapské objetí, tklivá melodie, stmívačka... Nebo: stojí 14 metrů od jejího auta (to je přesně-podle jejich kroků a stínů) a hroznou dobu se vykecávají, jak tu Kim zoufale musí najít, než si auta všimnou. Jako vylepšení navrhuji, že se jde Chuckie vycikat a : „Sakra chlapi, už vím, kde je její auto, právě na něho chčiju...!“ A pak v lese... tentokrát již nepřetržitě ROFL! Byl někdy scénárista filmu v noci v lese? Škoda, že ne... Tam je vám stromů a křovisek, tomu by neuvěřil ! No nekecám, já už jednou v lese byl... A v noci? To je prý prd vidět. Říkala paní učitelka. To by našli (spíš teda vyšlápli) kulový, i kdyby jich bylo mufnáct a ještě několik k tomu :-) No, nebudu vás obtěžovat dalšími scénáristickými perlami a že jich tam je! Klidně posuďte sami - ale pak si nestěžujte, že jsem vás nevaroval ! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Chuck (Lukas Haas) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19mm (dc125)
  • Thriller Svědkem zločinu je režijním debutem Susan Montford pocházející ze Skotska. Filmový rozpočet byl 6 milionů dolarů. (Agatha)

Reklama

Reklama