Reklama

Reklama

Soukromé životy Pippy Lee

  • USA The Private Lives of Pippa Lee (více)
Trailer 1

Příběh jedné ženy, která se rozhodla, že nedopustí, aby život jen tak proplul kolem ní. Dvacet let žila jen pro svou rodinu, pečovala o svého stárnoucího manžela i děti. Děti odrostly, z manžela je moudrý starý pán a Pippa Lee objevuje znovu kouzlo sexu a něhy v náručí jiného muže. Pippa Lee (Robin Wright Pennová) vede na první pohled šťastný život. Je oddanou manželkou o třicet let staršího úspěšného vydavatele (Alan Arkin), se kterým má dvě odrostlé děti. Každý obdivuje její vyrovnanost a rád se jí svěří se svými problémy. Když se ale u jejího manžela objeví zdravotní potíže, na jeho naléhání se stěhují z manhattanského bytu do klidnějšího Connecticutu. Její život se smrskne na občasná setkání s novými přáteli Samem (Mike Binder) a Sandrou (Winona Ryderová) a především péči o manžela, který se jí víc a víc vzdaluje. Ovšem vše se změní příjezdem Chrise (Keanu Reeves), který se po čerstvém rozvodu vrací zpět. Pippa najednou začíná bojovat sama se sebou, probouzí se v ní svobodomyslná dívka, kterou kdysi byla a jež se proměnila ve frustrovanou ženu. Najde Pippa znovu samu sebe? (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (76)

miki68cz 

všechny recenze uživatele

Obyčejně lidský příběh drží skvělým herectvím sama Robin. Příběh opravdu ze života, jenž nezná hranic a může se stát i Vám. Winona Rider vypadá jako studentka, Keanu je sympaťák se zbytečně velkou kérkou a Arkin zahrál více než přesvědčivě stárnoucího chlapíka. Krásná doprovodná muzika podtrhuje hloubku příběhu. DOPORUČUJI ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Netočit to Rebecca Miller, tak by v tom filmu asi nehralo tolik hvezd. Bohužel ani ony nezachranili to, že prestože příběh to není špatný, tak vyrazněji nezaujme. A přitom námět pěkný a Maria Bello v roli Pippyny matky je úžasná. Bohužel jsem to videla v dabingu a za dabing Keanu Reevese jsem byla schopna vrazdit pokazdy, kdyz promluvil. ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

další melancholický film a takových filmů mám už opravdu dost, takže příště opravdu se podívám na něco jiného, ze začátku to bylo docela zmatené, v půlce ještě víc, a konec celkem depresivní, ani herci mě nijak neoslnily, takže ve zkratce nic moc, a ty procenta tomu opravdu patří, možná bych dala ak 50 procent, ale budiž ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Románku s Reevesem bylo věnováno méně místa, než by si tenhle problém zasloužil. Ona jeho postava vůbec byla taková nijaká. Rovněž postava Winony Ryder byla lehce mimo mísu. Ale soužití s věčně nabručeným manželem a co to s manželkou může udělat, a stejně tak její minulost, byly zobrazeny poměrně věrně, uvěřitelně a zajímavě. A vůbec - styl vyprávění, herecké výkony či navozená atmosféra byly lehce nadprůměrné. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem se na to dival jenom kvuli tomu, že tam hrál Keanu Reeves a několik dalších dobrejch známejch herců. Ale to bylo asi to jediny, co na tom bylo zajimavy. Film to byl totiž nudnej a docela o ničem. Jo, nějakej děj to mělo, ale ten se mi ani za nehtem nezachytil, ani filmové ptačí hovínko na rameni mi nenechal, ani nic. Navíc tenhle film vynikal jednou věcí - strašnym českym dabingem, hlavně Reevese a toho synka Bena - takhle unyly hlasy, to je jak kdyby je dabovala mrtvola, všechno stejně, bez emocí, no hruza a děs. Pippa Lee sice nebyla žádná pipka, ani né moc trubka, měla divnej život a sama byla taky částečně divná, když byla náměsíčná, ale Robin Wright ani žádná jiná herečka, co má na čele víc než 5 řad vrásek, se mi nikdy nějak moc nelíbila... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v americkém Connecticutu. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na 59. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Berlíně 9. února 2009. (Terva)

Související novinky

Paní Day-Lewisová režíruje

Paní Day-Lewisová režíruje

11.02.2008

Odpočiňme si alespoň na jeden den od akčních krváků, hororů a komiksových filmů a dejme si jednu vztahovou tragikomedii. Ale tahle je opravdu ověšená hvězdami jako vánoční stromeček koulemi... ehm.… (více)

Reklama

Reklama