foto

Ryan McDonald

  • nar. 5.8.1984 (35 let)
    New Westminster, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Black Conflux
2018 He's Out There
2011 Na stopě vrahovi (TV film)
2010 Freshman Father (TV film)
2009 2012
Kick Me Down
Soukromé životy Pippy Lee
2008 Run Rabbit Run
Umění války: Zrada
2007 American Venus
Reportér v ringu
Vzpoura v Seattlu
2005 Nelítostná rasa
Ostrov samoty
Terry (TV film)
V moci ďábla
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
Halloween: Zmrtvýchvstání
2000 Christyin návrat (TV film)

TV seriály

2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Bad News Bear (S04E03)
Lost, Found, Fucked (S04E02)
2018 Bad Blood (TV seriál)
Kdo jsi (S02E01)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Tale of the Seven Keys (S03E01)
2017 Lovci duchů (TV seriál)
The Memory Remains (S12E18)
2015 Saving Hope (TV seriál)
A Simple Plan (S03E16)
2014 Rookie Blue (TV seriál)
Všechno jen podle ní (S05E02)
Skladiště 13 (TV seriál)
Bez konce (S05E06)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Půlnoční vlak do Kingstonu (S07E09)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Zpět tam, kde jsi nikdy nebyl (S04E08)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Den, kdy jsme zemřeli (S03E22)
Poslední Sam Weiss (S03E21)
6:02 (S03E20)
další epizody (8)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Vchod (S03E08)
6955 kHz (S03E06)
Jantar (S03E05)
další epizody (9)
Agentura Jasno (TV seriál)
Dual Spires (S05E12)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Srpen (S02E08)
Opožděná setrvačnost (S02E04)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Dance of the Dead (S01E03)
2004 ReGenesis (TV seriál)
2002 Glory Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky