foto

Tim Guinee

  • nar. 18.12.1962 (57 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tim Guinee, rodným jménem Timothy Sanders Guinee, je americký herec. Vystudoval Střední školu divadelního a výtvarného umění v Houstonu v Texasu. Rovněž založil divadelní skupinu v Houstonu a poté se přestěhoval do New Yorku, kde studoval na Americké akademii dramatických umění. Po této škole navštěvoval Střední uměleckou školu v Severní Karolíně ve Winston-Salemu, kde promoval.

V roce 1996 se při natáčení filmu Lily Dale setkal se svojí současnou manželkou Daisy Foote. Herce můžeme znát díky seriálům Hvězdná brána, kde ztvárnil vůdce Orijské armády Tomina, nebo díky roli vědce Bena Mathesona v seriálu Revoluce.

danielsaf2

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ash
Harriet
2018 Ben Is Back
2015 Good Ol' Boy
Scout a její příběh
2014 99 Homes
How and Why (TV film)
Two Men in Town
2013 The Pardon
2012 Just Like a Woman
Země naděje
2011 Dcera nejlepšího kamaráda
Voda pro slony
2010 A Buddy Story
Cyrus
Iron Man 2
2009 Soukromé životy Pippy Lee
2008 Hvězdná brána: Archa pravdy
Iron Man
Okřídlené bytosti
Synecdoche, New York
2007 Broken English
2006 The Shovel
2005 Elvisovy začátky (TV film)
Líbezná země
Rodinná farma (TV film)
2004 A Hole in One
Okrsek 49
2002 The Road from Coorain (TV film)
Warning: Parental Advisory (TV film)
Životní rychlost
2001 Impostor: Živá zbraň
Suitor, The (TV film)
2000 Animated Epics: Moby Dick (TV film)
1999 Strange World (TV film)
The Young Girl and the Monsoon
1998 Blade
Báječný nový svět (TV film)
Upíři
1997 Trojí život (TV film)
1996 Beavis a Butt-head dobývají Ameriku
Duke of Groove (TV film)
Lily Dale (TV film)
Odvaha pod palbou
Sudden Manhattan
1995 Black Day Blue Night
Co si ušít do výbavy
Stříbrná pláž (TV film)
The Pompatus of Love
Útěk ze zajetí (TV film)
1994 Comics (TV film)
Lekce života (TV film)
Švéd
1993 Nebe a země
The Night We Never Met
1992 Chain of Desire
1991 Jednou dokola
Operace Žralok (TV film)
1989 American Blue Note
1988 Lincoln (TV film)
Vietnam War Story II
1986 Tai-Pan

TV seriály

2020 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Prisoners of War (S08E12)
The English Teacher (S08E11)
In Full Flight (S08E09)
další epizody (10)
2019 Bull (TV seriál)
Forfeiture (S03E16)
Jak prosté (TV seriál)
Poslední společná poklona (S07E13)
Reichenbachův pád (S07E12)
Příkaz: Vymazat (S07E06)
2018 Mrtvý bod (TV seriál)
My Art Project (S04E02)
2017 Ghost Wars (TV seriál)
Death's Door (E01)
K smrti trapný (TV seriál)
The Cost of a Free Buffet (S01E03)
The Punisher (TV seriál)
Na mušce (S01E07)
Kandahár (S01E03)
Time After Time (TV seriál)
You Will Find Me (E09)
Aféra (TV seriál)
306 (S03E06)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Zlý národ (S04E01)
Jak prosté (TV seriál)
Fidelovy spisy (S05E16)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Naděje v temnotě (S12E01)
2016 BrainDead (TV seriál)
Six Points on the New Congressional Budget: The False Dichotomy of Austerity vs. Expansionary Policies (E11)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Matčina oběť (E04)
Van Helsing (TV seriál)
Vidím tě (S01E02)
Pomoz mi (S01E01)
Code Black (TV seriál)
First Date (S01E13)
Power (TV seriál)
In My Best Interest (S03E10)
Don't Go (S03E07)
Motiv (TV seriál)
Přirozený výběr (S04E11)
Jak prosté (TV seriál)
Sázka na prohru (S04E19)
Hell on Wheels (TV seriál)
Done (S05E14)
Railroad Men (S05E13)
Any Sum Within Reason (S05E12)
další epizody (5)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Zpověď (S07E09)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Noční můra (S11E22)
2015 Forever (TV seriál)
The Night in Question (E21)
Stoupenci zla (TV seriál)
Lov (S03E07)
Shledání (S03E06)
Jak prosté (TV seriál)
Stíny minulosti (S04E01)
Hell on Wheels (TV seriál)
False Prophets (S05E07)
Struck (S05E04)
White Justice (S05E03)
další epizody (5)
Dobrá manželka (TV seriál)
Špinavé vítězství (S06E19)
Pohroma (S06E18)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Řízená péče (S07E08)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Paint It Black (S02E22)
All in the Family (S02E13)
Revoluce (TV seriál)
Den blbec (S02E19)
Hell on Wheels (TV seriál)
Further West (S04E13)
Return to Hell (S04E10)
2013 Revoluce (TV seriál)
Potomci lidí (S01E19)
Duchové (S01E12)
Boj (S01E11)
Hell on Wheels (TV seriál)
It Happened in Boston (S03E08)
Big Bad Wolf (S03E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Hvězda (S03E12)
Dobrou noc (S03E10)
Poslední úkol (S03E09)
další epizody (5)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Posel (S01E05)
Revoluce (TV seriál)
Kašmír (S01E09)
Dětská křížová výprava (S01E07)
Vzteklí psi (S01E04)
další epizody (5)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Zpátky v Bejrútu (S02E02)
Castle na zabití (TV seriál)
47 vteřin (S04E19)
Dobrá manželka (TV seriál)
Tým snů (S03E22)
Another Ham Sandwich (S03E14)
Hranice nemožného (TV seriál)
Vše je tak, jak má být (S04E17)
Tráva (TV seriál)
Pohyb (S08E07)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Náprava (S01E06)
Off the Map (TV seriál)
I'm Here (E05)
V utajení (TV seriál)
Bang and Blame (S02E03)
Dobrá manželka (TV seriál)
Kurz rodičovství (S03E10)
Dva týdny života (S02E21)
Zahraniční záležitost (S02E20)
další epizody (6)
Kriminálka New York (TV seriál)
Cavallino Rampante (S08E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Educated Guess (S13E08)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Tajný agent (S01E11)
Nejlepší taktika (S01E07)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E04)
další epizody (4)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Where We Lie (E06)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
That Fragile Hour (E07)
Eli Stone (TV seriál)
Flight Path (S02E13)
Na doživotí (TV seriál)
Záruční lhůta (S02E17)
Private Practice (TV seriál)
Homeward Bound (S02E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Odplata (S05E11)
Vražedná čísla (TV seriál)
Ruská ruleta (S06E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Cesta do Arizony (S06E17)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S07E17)
Day 7: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S07E15)
Day 7: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S07E14)
2008 Mentalista (TV seriál)
Puppy Love (TV seriál)
2007 Světla páteční noci (TV seriál)
What to Do While You're Waiting (S01E12)
Posel ztracených duší (TV seriál)
The Gathering (S02E22)
Smallville (TV seriál)
Blíženci (S07E09)
Hvězdná brána (TV seriál)
Čára v písku (S10E12)
2006 Po právu (TV seriál)
Side Man (E12)
Badge of Honor (E10)
Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Eye and the Prime Object (E03)
The Comb and the Box (E02)
Médium (TV seriál)
Ghost in the Machine (S03E05)
Posel ztracených duší (TV seriál)
The One (S01E22)
Free Fall (S01E21)
Kriminálka New York (TV seriál)
Jen hra (S02E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křížem krážem (S07E05)
Západní křídlo (TV seriál)
Internal Displacement (S07E11)
Hvězdná brána (TV seriál)
Z masa a kostí (S10E01)
Křížová výprava (S09E19)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Sex a daně (S03E19)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Intersection (S02E17)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Bystrý hoch (S02E02)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Hubris (S11E09)
2000 Krajní meze (TV seriál) - a.z.
Věda před soudem - první část (S06E21) - a.z.
1999 Strange World (TV seriál)
1998 Krajní meze (TV seriál)
Teorie relativity (S04E06)
1993 Queen (TV seriál)
1991 Zlaté časy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky