Reklama

Reklama

Películas para no dormir: Regreso a Moira

(TV film)
  • USA Films to Keep You Awake: Spectre
všechny plakáty

Obsahy(1)

Tomas je stárnoucí spisovatel. Jako mladý kluk opustil rodinný dům ve Španělsku a vyrazil poznávat život. Jeho šťastný a usedlý život náhle zničila smrt jeho ženy. Jednoho dne zničený Tomas obdrží tajemnou zásilku - kartu tarota. Takový dárek mu mohla poslat pouze jediná osoba, jeho opravdová láska. Ale ta žena umřela před 40 lety. Spisovatel se rozhodne vrátit do Španělska a postavit se přízrakům minulosti... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (24)

heyda 

všechny recenze uživatele

Hororová série Películas mě nepřestává překvapovat. Jeden zajímavější film než druhý. Tento je sice minimálně hororový, ale výborně natočený s tou pravou španělskou atmosférou. Líbí se mi 2 příběhové linie, líbí se mi herecké výkony a líbí se mi nápady, se kterými obecně přicházejí tvůrci Películas a docela mi vadí zdejší nízká hodnocení. Proto jasné 4 hvězdičky a doporučení! 75% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak mám za sebou další z " Peliculas " povídek. Podle zdejšího obsahu a hodnocení jsem si od " Películas para no dormir: Regreso a Moira " moc nesliboval. Ve finále jsem byl ale mile překvapenej. Příběh má sice pomalý tempo a většinu času se nic moc neděje, ale i přesto má svoje kouzlo, který mě drželo v napětí co bude dál. Chválím i herecký obsazení. Především sexz " čarodějnici " Moiru. Je pravda že konec je trošku slabší, ale i tak jsem spokojenej. Váhal jsem jestli 3 nebo 4 hvězdy, ale zdejší nízké hodnocení mě přimělo k tomu abych zvolil vyšší hodnocení. Tudíž dávám slabší 4 hvězdy. Zadím druhá nejlepší povídka ( co jsem zatím viděl ) z řady " Peliculas ". Na druhou stranu ale taky chápu, že tahle story nemusí sednout každýmu. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ja si proste nemôžem pomôcť, ale toto ma vrcholne nebavilo. Pritom niektoré scény sa mi páčili (napríklad tá v kúpeľni, alebo snové sekvencie), herci sú obstojní, a hudba a atmosféra sú aj na štyri hviezdičky. Ale keby to nebolo tak strašne pomalé, nudné a keby hlavný hrdina nebol tak neskonale nesympatický. Najdlhší film série Peliculas, ktorý mal byť rozhodne tým najkratším. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrný díl španělské série je po technické stránce kvalitní, co se týká obsahu, nijak překvapivý. Tvůrci se zřejmě inspirovali v povídkách E.A.Poa. Moira, tajemná čarodějnice, vracející se, mrtvá, ale nepohřbená, ducha neklidného; konec si divák domyslí poměrně brzy. Atmosféra nijaká, napětí nula, sex v náznaku a o gore snad ani nemůže být řeč. Prostě nic, čím by tenhle lehce mysteriózní snímek vynikal... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

OBSAH 1(z pohledu současnosti) :Tomas je stárnoucí spisovatel. Jako mladý kluk opustil rodinný dům ve Španělsku a vyrazil poznávat život. Jeho šťastný a usedlý život náhle zničila smrt jeho ženy. Jednoho dne zničený Tomas obdrží tajemnou zásilku - kartu tarota. Takový dárek mu mohla poslat pouze jediná osoba, jeho opravdová láska. Ale ta žena umřela před 40 lety. Spisovatel se rozhodne vrátit do Španělska a postavit se přízrakům minulosti... OBSAH 2 (z pohledu minulosti): Tři kluci se chtějí přesvědčit, že na kopci opravdu bydlí čarodějnice. Ve vesnici se říká, že od té doby, kdy se ta vědma ve vesnici zabydlela, umírají zvířata, neprší a že každou noc se u ni v domě konají orgie. Prý je ostudou vesnice. Jeden z kluků Tomas zakopne a upadne. Místo čarodějnice se ale objeví sympatická žena, jménem Moira a ošetří ho. Tomas ji začne navštěvovat a zamiluje se do ní. K lásce patří i žárlivost a tak jednoho večera se mu zdá, že vidí Moiru s jiným mužem. Oklamán utíká za matkou a sdělí ji, že byl vědmou očarován a že ji viděl, jak obcuje s ďáblem. Vesnické ženy to chtějí zarazit a dojde k tragické události.....Zajímavý příběh, dobré herecké výkony, trošku mne zklamal konec.... ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve španělském Madridu. (Terva)

Reklama

Reklama