Reklama

Reklama

Brána do pekla

  • Velká Británie Nine Miles Down (více)
Trailer

Bezpečnostní expert Thomas "Jack" Jackman, zaměstnanec naftařské společnosti, je vyslán na Saharu, kde má ověřit přerušený kontakt s výzkumným týmem, který se snažil dostat zatím nejhlouběji pod zemský povrch. Na poušti se setká s Jennie Christiansonovou, jedinou přeživší z týmu, jehož ostatní členové se pravděpodobně zbláznili. Poté, co se dostali do hloubky devíti mil, všichni uvěřili, že narazili na peklo a vypustili tak na Zemi neznámé zlo. Čím déle zůstává Jack na místě, tím více začíná věřit tomu, že je Jennie lhářka, a že právě ona je tím zlem, které se dostalo na povrch. (HBO Europe)

(více)

Recenze (32)

jkpj22 

všechny recenze uživatele

Navzdory relativně nízkému hodnocení jsem se kvůli pozitivním ohlasům od svých oblíbených uživatelů rozhodl na film podívat. Zaujala mě taky tematika hlubokého vrtu do útrob planety. Film je pomalý, chvíli to trvá, než se rozjede....když se rozjede, tak se ve skutečnosti nic moc neděje, jen pár ošklivých vizí a flashbacky. Tento snímek tak ve mně zanechal pocit, že ani zdaleka nevyužili potenciálu, který zde mohl být vytvořen.... ()

pájap 

všechny recenze uživatele

výborný horor.běhal mi parádní mráz po zádech.a že třeba u takových paranormal activity jsem skoro usnul...... ()

GizmoD 

všechny recenze uživatele

Film nie je najhorsi, je komorny, no lakacky su slabe a reziser so scenaristami nevyuzili naplno prvok izolacie. Zaver je nudny a pokazil dojem z filmu. ()

wairau 

všechny recenze uživatele

Není to tak strašný. Je sice pravda, že poprvé jsem to vypnul po pár minutách, nějak se mi to netrefilo zrovna do nálady, ale když jsem filmu dal po čase druhou šanci, nakonec mě celkem překvapil. Za málo peněz, s minimálním obsazením tvůrci natočili celkem slušnou psycho-lekačku. Naštěstí má film velmi krátkou stopáž, přesto se ke konci už zdá dlouhý. Těch cca 80 minut je tak akorát, aby se to dalo zvládnout. ()

Daf 

všechny recenze uživatele

3 hvězdy za to, jak skvěle jsem se u tohohle "hororu" pobavila. Celé to bylo ad absurdum - vyjma těch úplně prvních scén, ovšem když se milý Jack poprvé lekl vlastního odrazu v zrcadle, začalo napětí jít pomalu do kopru. Velmi dobře jsem se bavila, u každé druhé scény jsem se řehtala - asi tak do tří čtvrtin filmu. Vrahové v zrcadlech už byli teda spíš otravní a trapní než směšní, natožpak děsiví. Asi nerozumím psychologii, odpusťte všichni, kdož toto považujete za dobrý psychologický horor. Závěr byl opravdu "nečekaný", jen co je pravda. Ale u hororů už to tak bývá... ()

Thomrius 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné ani skvělé. Celý film byl zajímavý, člověk vlastně ani pořádně nevěděl, co se děje. Opravdu škoda toho konce, ten mohl být opravdu lepší. 3* / 60% ()

galfaroth odpad!

všechny recenze uživatele

Na začátku filmu jsem si říkal: "že by dobrej horor s myšlenkou" a na konci jsem si říkal "ještě, že to mám za sebou". Docela dobře rozehranou myšlenku toho, jak vědecký tým navrtá bránu do pekla, která si mohla s divákem pohrát ruku v ruce s vyzáblou sexy herečkou, dokázal Waller zmršit na film o tom, jak se hlavní hrdina prvně sjede a jak si tak ujíždí na tripu, začne mu docházet, že se ze ztráty své ženy a dětí vlastně úplně nevzpamatoval, zblázní se a celej film totálně z*****, chci říct zkazí. Za mě odpad a Anthony, ty se na horory příště vykašli. ()

Beliel odpad!

všechny recenze uživatele

A to mělo být jako co??? Celou dobu jsem čekal, že se z toho stane porno film. Hlavní představitelé by tomu odpovídali. Horor? Jako vážně? Čím jako? Thriller? Vážně? Čím jako? Tohle byla totální nuda o ničem. Naprostá nicota... ()

Zeuska 

všechny recenze uživatele

Naprosto podhodnocený thriller. Znepokojivá atmosféra, schizoidní zápletka, napětí, áčkové béčko které mě hodně bavilo. ()

TylerD. 

všechny recenze uživatele

Cítím to na víc, než aktuálních 43 %. Film má sice takový levný look, nebo nevím, jak bych to správně vyjádřil, ale když se zamyslím, tak pozitiva vyhrávají. Nápad je víceméně originální, nejistota v tom, co je pravda je držená celou dobu excelentně a to i s několika originálními nápady. Herci neurazí, hudba tam buď nebyla nebo o ní nevím, což považuju za známku její kvality a stopáž je na tenhle děj příjemná. Jo a flashbacky a vidiny mě neotravovaly, což je vzácné. Schválně jsem se koukl na negativní komentáře a přijde mi, že nikdo nedokázal pořádně argumentovat a ani já nedokážu vydefinovat negativa, zvláštní. 55 % ()

Reklama

Reklama