Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Penguin sa v Arkahame dozvedá o skrytom poklade v gothamskon cintoríne. Rozhodne sa peniaze nájsť a zmocniť sa ich. Po úteku z Arkahamu prehľadáva gothamský cintorín, kde našiel vzácnu hrobku. Jej obyvateľ ešte nie je mŕtvy, ale nie je už ani medzi živými... Gotham sa tak stáva bojiskom dvoch netopierov. Kto bude vládcom noci? (Richard_Ba)

(více)

Recenze (51)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Kresba a celé vyznenie je dosť detské. Joker je jedným slovom katastrofa (nielenže vyzerá čudne, ale má aj čudný dabing a vôbec nie je vtipný), Penguin môže byť, Batman vyzerá smiešne a ostatné postavy ako z nejakého seriálu pre 8 ročné dievčatká. Každopádne atmosféra je pekne temná, príbeh je fajn, nápad spojiť dvoch najslávnejších netopierov v jednom filme geniálny a výsledok viac než uspokojivý. 7/10 ()

José77 

všechny recenze uživatele

par svetlych momentov, ale inac nic moc. chyba tomu ten temnejsi a hlbsi batman. vidno, ze bol robeny este pred tym ako sa spopularizoval dark knight, takze ak vas na batmanovi bavi prave tato stranka, tak sa tomuto animacu vyhnite oblukom. mimochodom aj dracula je hrozny, horsie ho snad uz stvarnit nemohli. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Tradične kvalitná klasická animácia, časovo správne použitá hudba aj vizuálne efekty, Pinguin nebezpečný v bojových umeniach, Joker a Dracula, podľa potreby okorenené humorom. Batman má čo robiť. Alfréd má príjemný, aj keď okatý britský prízvuk, ktorý jeho postavu ozvláštňuje. Bruce Wayne je obohatený pochybnosťami o sebe a surrealizmom, až sa trochu podobná tomu z Batman v Supeman: Dawn of Justice. Škoda, že sa zabudlo na pravidlo, že upír má byť pozvaný, predtým, než vstúpi do miestnosti. Akcia je zaujímavá, súperi sú vyrovnaní. Chýba tomu už len väčšia hĺbka postáv a ešte viac dramatických momentov so životom na kahánku. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Hodně podařený cross-over. Komiksový hrdina Batman se zde střetává se samotným hrabětem Drákulou, který je vzkříšen Penguinem a začíná měnit obyvatele Gothamu ve své služebníky. Atmosféra celého příběhu byla jednoduše vynikající (mnohem temnější než například u Batman TAS) a navíc doplňěná o zajímavou hudbu. Na druhou stranu vzhled většiny postav mi moc neseděl (Joker a Penguin dětštější a směšnější než by měli být, Bruce Wayne má příšerný nos a u některých je docela výrazná inspirace japonským anime), no ale člověk si zvykne a soustředí se na film. Jinak příběh by bez Batmana a bez zasazení do komiksového prostředí Gothamu nestál za moc - klasický upírský scénář s unesenou hlavní hrdinkou a happy endem. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Velmi chutný animák, který schytává kladné body za mnoho položek - za atmosféru, hudbu, Jokera/Renfielda, Penguina, upíráka, vzpomínku na Carmillu von Karnstein a taky je tu po dlouhé době od Batmana (1989) Vicky Valeová. Jsem velmi překvapená a spokojená. Vyšší příčku upíří blaženosti nabízí už jen tištěná mini série Vampirella vs Dracula. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno