foto

Alastair Duncan

  • nar. 1958
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Batman Unlimited: Mech vs. Mutants
2015 Všemocný Batman: Zvířecí Monstermánie
2011 Muži, kteří nenávidí ženy
2005 Batman vs. Dracula, The
2000 Tři panáci (TV film)
1997 Věž hrůzy (TV film)
1995 Láska navzdory osudu (TV film)
1994 Sleeping with Strangers
Trick of the Eye (TV film)
Žoldnéři
1992 Zlomek sekundy
1991 Laughter of God, The (TV film)
1989 Murder on Line One
1988 Pes baskervillský (TV film)

TV seriály

2015 The Grinder (TV seriál)
Buckingham Malice (E07)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tak to chodí (S12E03)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Tajemství žádosti o ruku (S09E01)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Smolné štěstí (S03E14)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The San Lorenzo Job (S03E16)
2009 Normálka (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Figarova svatba (S01E03)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Maybe It's Me (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Vymývání mozku (S04E07)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Kdo jsi? (S04E16)
Letošní holka (S04E15)
1999 Angel (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Thanks (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Aging, Not So Gracefully (S04E08)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1997 Xena (TV seriál)
Byla tam, udělala to (S03E02)
Babylon 5 (TV seriál)
The Deconstruction of Falling Stars (S04E22)
1996 Cesta mrtvého muže (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Home Court, The (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
Out of Order (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Chandler & Co (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Zakázané ovoce (S10E02)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Hercule Poirot (TV seriál)
Tragédie v Marsdonu (S03E06)
1990 Kvítko (TV seriál)
Medics (TV seriál)
1989 About Face (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1987 Inspektor Taggart (TV seriál)
Vraždící filozofie (S03E01)
1986 Inspektor Taggart (TV seriál)
Obchod se smrtí (S02E02)
Na ostří nože (S02E01)
1985 Screen Two (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Vražda na začátku sezóny (S01E03)
Záhada Dallmalské ulice (S01E02)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
Případ zlatého zapalovače (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace